Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Senior v Kladně ohrožoval kolemjdoucí sekerou! Policie popsala razantní zákrok

Bláznivý senior se sekyrou v ruce ohrožoval chodce! Zneškodnit ho musela policie. (Ilustrační foto)
Bláznivý senior se sekyrou v ruce ohrožoval chodce! Zneškodnit ho musela policie. (Ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: VaB - 
15. října 2019
13:02

Penzista v úctyhodném věku se v neděli odpoledne procházel středočeským Kladnem. Na tom by nebylo nic špatného, kdyby si s sebou nevzal sekeru, kterou ohrožoval chodce! Nakonec ho museli zneškodnit policisté. Vzdát se totiž nehodlal.

Pomatený muž v Kladně ohrožoval místní a hrozilo, že někomu nehezky ublíží. Vyzbrojil se sekerou a bylo patrné, že mu na následcích nezáleží. Na místo vyjeli policisté. Pro jistotu si vyžádali i podporu kolegů.

„Vzhledem k vážnosti situace byly na místo přivolány posily. Konkrétně přijeli další policisté z oddělení hlídkové služby a policejní psovod. Muži zákona zanedlouho objevili podivně se chovajícího seniora,“ uvedla pro tn.cz mluvčí policie Michaela Nováková.

Dodala, že senior hovořil nelogicky a odmítal uposlechnout výzev policie. Policisté tak museli proti nebezpečnému seniorovi zakročit s razantní silou a muže zneškodnit a odzbrojit. Záchranná služba ho následně odvezla do nemocnice. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání