Léto skončilo, venku je čím dál chladněji, a tak není divu, že se přeživší hmyz snaží najít úkryt, ve kterém by přečkal krutou zimu. Jenže některá stvoření velmi často s oblibou volí lidská obydlí, což se pochopitelně asi žádnému člověku nezamlouvá.

V současné době se Česko potýká s doslova čínskou invazí berušek. Nejde však o klasická slunéčka sedmitečná, nýbrž o cizokrajné berušky, které jsou na rozdíl od těch, které dobře známe, mnohem dravější a navíc je snadno člověk rozezná díky jiné barvě. Většinou bývají oranžové nebo dokonce i černé s červenými tečkami.

A přesně s tímto hmyzím problémem se nyní potýká i blogerka a herečka Mariana Prachařová. „Kdo mě sledujete dýl, tak víte, že doma v pokoji mám problém s beruškama. Už x-krát se to vyřešilo, ale teď je zase očividně problém zpátky, protože tohle (asi deset berušek, pozn. red.) jsem včera našla, když jsem si chtěla jít lehnout do postele,“ svěřila se v InstaStory s nezanedbatelným problémem dcera herců Dany Batulkové (61) a Davida Prachaře (60).

„Takže jsem spala jinde, protože už mám úplnou fóbii z berušek. Já to zvíře nenávidím a už je normálně i zabíjím, protože je mi z toho úplně zle,“ přiznala se herečka k tomu, že se čínské berušky ani nesnaží ušetřit a nemilosrdně je usmrcuje. „Hodně jste mi psali, ať je vysávám, že máte stejnej problém a že to jsou nějaký čínský sv*ně. No, já už se s nima fakt nepářu,“ podělila se blogerka s radou od fanoušků, kteří se dostali do stejné situace, a přidala k tomu vtipný hashtag #DeratizerMarianaSRO.

VIDEO: Mariana Prachařová o veřejném rozvodu bratra Kuby: O ničem nevím!

Video
Video se připravuje ...

Mariana Prachařová o veřejném rozvodu bratra Kuby: O ničem nevím! Markéta Reinischova, Aleš Brunclík

Fotogalerie
35 fotografií