Princ Harry (35) a Meghan Markleová (38), kteří se před pár dny vrátili ze svého „turné“ po Africe, které absolvovali společně se svým maličkým synem Archiem (5 měsíců), jak se zdá, svými činy na „černém kontinentě“ si získali srdce dalšího fanouška.

A tím není nikdo jiný než reality hvězda Kim Kardashianová, která údajně královskou dvojici již nějakou dobu bedlivě sleduje. Během svého nedávného vystoupení na Světovém kongresu o informačních technologiích (WCIT) v Jerevanu v Arménii se choť rappera Kanye Westa dokonce nechala slyšet, že vévoda a vévodkyně ze Sussexu mají své nedostatky… Jenže to má přece každý.

„Myslím, že každý dělá vlastní volby a rozhodnutí. Nikdo není dokonalý. Já nejsem, a oni taky ne,“ prohlásila sexy brunetka, která zaletěla do Jerevanu jen tak na otočku „oslavovat“ své arménské předky. Při té příležitosti dokonce nechala pokřtít všechny své děti, tedy syny Sainta (3) a Psalma (5 měsíců) a dcery Chicago (téměř 2) a North (6), v té samé katedrále, jako byla pokřtěna i ona. Majitelka těch nejrajcovnějších křivek amerického šoubyznysu tedy rozhodně nebude patřit mezi ty, co by královský pár kritizovali za časté létání soukromými tryskáči…

„Miluji a vážím si ale skutečnosti, že věnují tolik pozornosti důležitým věcem. Stále mění svět,“ dodala Kim, ohromená faktem, že Harry s Meghan strávili v Africe deset dní učením se o důležité práci místních charitativních organizací.

Za svá vroucná slova ovšem schytala podle zahraničních médií ostrou kritiku. Podle zdroje z Kimina blízkého okolí se totiž tahle známá slavomanka tímto způsobem pokouší spřátelit s Meghan. Ostatně poté, co se jí narodil syn Archie, jí Kim poslala darem diamanty a několik módních oblečků pro děťátko, přestože ony dvě se osobně vůbec neznají.

Vzhledem k tomu, že se stále častěji hovoří o tom, jak plánuje Meghan s Harrym přesun do USA, konkrétně do Miami, vycítila prý příležitost vnutit se do její přízně. „Kim je přesvědčena, že jednoho dne bude z Meghan její nejlepší přítelkyně,“ prohlásil zasvěcenec. „Je to dlouhodobý projekt a ona se snaží využít jakékoliv příležitosti…“

VIDEO: Kim Kardashianová a Kanye West se proletěli soukromým Jumbo Jetem. Stálo to skoro 5 milionů

Fotogalerie
88 fotografií