Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Řidič „to nezvládl“ na pěší zóně v Příbrami: Během couvání boural čtyřikrát!

Řidič pod vlivem pervitinu boural. A to hned čtyřikrát! (Ilustrační foto)
Řidič pod vlivem pervitinu boural. A to hned čtyřikrát! (Ilustrační foto)  (Autor: David Malík)
Autor: VaB - 
14. října 2019
12:49

Vjel do zákazu a chtěl vycouvat. Čtyřikrát za sebou boural řidič (28) osobního auta v Příbrami. Než ho zastavila hlídka městských policistů, stačil nabourat i jejich služební vůz. Potíže se brzy nasčítaly. Neměl totiž řidičský průkaz, byl pod vlivem drog a seděl v autě, které nebylo jeho.  

Ke kurióznímu incidentu došlo v sobotu dopoledne v Čechovské ulici v Příbrami. „Muž vjel přes zákazovou značku do pěší zóny. Následně zjistil, že je zde neprůjezdná komunikace, začal couvat a narazil do kontejneru,“ uvedla tisková mluvčí policie Monika Schindlová pro Novinky. 

Řidič se prý nejprve své auto pokusil otočit, nešlo to ale tak hladce, jak by si asi představoval. Nejdřív naboural do betonového odpadkového koše. Poté se mu dokonce povedlo narazit do auta městské policie a nakonec na roh budovy.

Muž bez řidičského průkazu způsobil škodu 40 tisíc korun. Byl pod vlivem drog a test prokázal přítomnost metamfetaminu a amfetaminu. Ani auto ostatně šoférovi nepatřilo a půjčil si ho bez souhlasu majitele. Policie případ vyšetřuje jako neoprávněné užívání cizí věci, za což hrozí dvouleté vězení. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání