Mnozí čekali ve frontě před Žofínem několik dlouhých hodin, aby se dostali do budovy a poklonili se svému oblíbenému zpěvákovi. I když organizátoři posunuli konec celé akce z desáté hodiny večerní na půlnoc, frontu policie nekompromisně uzavřela v osm hodin. Mezi ty, co dorazili na místo pozdě, patřila i herečka Dana BatulkováJanem Onderem, s nímž tančila ve StarDance. Když je na to, že se nemají šanci do Žofína dostat, upozornil redaktor Blesku, vypadali oba dost zklamaně. „Počkáme, vydržíme,“ prohlásila herečka známá například ze sitcomu Comeback. „To jde hrozně rychle, proč bysme to nestihli?“ žasla.

Jenže jak se záhy ukázalo, jenom o pár minut později už oba dva stáli před Karlovou rakví! Zřejmě oba následovali neslavného příkladu ministra dopravy Vladimíra Kremlíka, který, údajně kvůli svému nabitému programu, v dopoledních hodinách předběhl celou frontu, a to dokonce i ty, kteří zde nocovali. Přestože se za své chování o něco později na twitteru omluvil, hořká pachuť zůstala.

A nyní se stejně bezohledně zachovala Batulková s Onderem, choreografem populární taneční soutěže StarDance! Nejenom, že se dostali k rakvi Karla Gotta přednostně, ale navíc si u ní mohli pobýt mnohem delší dobu než ostatní. Přestože od ní ochranka všechny hnala „svinským krokem“, aby se zde příliš nezdržovali, slavnou dvojici zde nechali stát několik dlouhých minut.

„Jsme zklamaní,“ prohlašovali lidé, co drkotali zuby za zábranami, a ani na facebooku Blesku, kde se záznam z Žofína online vysílá, mnozí neskrývali své znechucení. „Takže pro ministry a herečky platí jiný metr než pro nás obyčejné! Stydět by se měli! Karlovi by se to nelíbilo!“ rozčílila se jedna dáma, a další si přisadila: „No jo, slavný lidi, přece nebudou čekat takovou frontu. Měli by se stydět!“

Mnozí měli přehled i přímo na místě: „Že jim není hanba?! Ve frontě stáli od dětí až po lidi o berlích, fuj, hnus!“ A našli se tací, co si servítky nebrali vůbec: „Kéž by tyto rádoby celebrity měli aspoň kousek charakteru, kterým byl mistr Gott známý. Nesahají mu ani po kotníky a přesto mají pocit, že jsou něco víc!“ zlobili se.

Našemu reportérovi se podařilo odchytit Jana Ondera a Danu Batulkovou. Jak se postavila hvězda Comebacku k tomu, že předběhla celou frontu? Její odpověď je překvapivá! „Lidé a policisté nám normálně řekli, že tam můžeme jít, je tam vchod,“ poskytla herečka zvláštní argument.

Kniha Navždy božský je v prodeji za 99 Kč.
Autor: Blesk

Chcete celou knihu takového čtení? Koupit můžete na online iKiosek – vaší ishop trafice. Objednáte-li dopoledne, máte zítra doma ve schránce.

VIDEO: Pro Batulkovou a Ondera pravidla neplatí? Předběhli zavřenou frontu, u rakve dlouhé minuty

Video
Video se připravuje ...

Pro Batulkovou a Ondera pravidla neplatí? Předběhli zavřenou frontu, u rakve dlouhé minuty Lukáš Červený, David Turek, Aleš Brunclík

VIDEO: Batulková a Onder: Jak vysvětlili předbíhání fronty na Gotta? Útěkem!

Video
Video se připravuje ...

Batulková a Onder: Jak vysvětlili předbíhání fronty na Gotta? Útěkem! Lukáš Červený, David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
67 fotografií