Díly zábavné hudebně-taneční show Tvoje tvář má známý hlas jsou sice předtočené, ale podle informací magazínu Aha! se alespoň na začátek zařadí krátká vzpomínka na všemi milovaného Slavíka, jenž bude mít v sobotu dopoledne v katedrále sv. Víta, Václava a Vojtěcha na Pražském hradě zádušní mši. Moderátor Ondřej Sokol (47) by měl na počátku večera říct o zpěvákovi pár slov za zvuku jeho písní. Na obrazovce za ním navíc budou promítat Gottovy fotky. Nikdo ze soutěžících si ale netroufl napodobovat ho jako interpreta.

To v České televizi bude celý zahajovací díl StarDance věnovaný zpěvákovi – soutěžící budou tančit na jeho nejznámější hity. Už v létě bylo oznámeno, že jeden z tanečních večerů bude zasvěcen Karlu Gottovi, smutné události minulého týdne ovšem donutily dramaturgy pořadu k této změně. Pocta legendě a králi české popmusic, jak zní podtitul tohoto (nesoutěžního) kola, zahájí desátou řadu oblíbené taneční revue.

Televizní stanice Prima chystá od 21:30 pořad Zrcadlo tvého života – Karel Gott. Do této show si před časem pozvala Jiřina Bohdalová (88) držitele rekordního počtu Slavíků, který divákům prozradil nejeden detail ze svého soukromí. Kromě toho se ale jeho příznivci dozví, co si o něm mysleli jeho kolegové z pěvecké branže nejenom v České republice, ale i v zahraničí, a připomenou si všechny klíčové okamžiky života muže, jenž bohužel prvního října odešel do hudebního nebe.

Kniha Navždy božský je v prodeji za 99 Kč.
Autor: Blesk

Chcete celou knihu takového čtení? Koupit můžete na online iKiosek – vaší ishop trafice. Objednáte-li dopoledne, máte zítra doma ve schránce.

VIDEO: Takový byl Karel Gott: Plejáda českých hvězd o milovaném Mistrovi ve speciálním dokumentu 

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Takový byl Karel Gott: Plejáda českých hvězd o milovaném Mistrovi ve speciálním dokumentu. Blesk TV

Fotogalerie
37 fotografií