Žena žila po porodu v barabizně pod železničním náspem trati vedoucí z Brna do Černovic. Její „domácí“, který matce s kojencem poskytl přístřeší, byl podle sousedů ze zahrádkářské kolonie „trochu do větru, střídaly se u něj ženské, ale prima a pracovitý chlap,“ shodli se.

Podle všeho se ale ze synka prvních pár neděl těšila. „Oženit se, mít rodinu, stárnout bok po boku. Tohle je pravý vztah, jak má být,“ napsala si do profilu. Asi zoufale a neúspěšně hledala lásku a své místo v životě.

Byla adoptovaná. Tvrdila o sobě, že je napůl Němka a napůl Afričanka. „Za sebou měla i pobyt v pasťáku,“ řekl pro Blesk.cz člověk, který ženu znal. „Od školy byla problémová. Utíkala z domu, kradla, prodávala se na sex a je závislá na chlastu,“ dodal jiný člen party.

Video
Video se připravuje ...

Policisté z Brna vyšetřují brutální vraždu miminka. Podezřelou je jeho matka (21) Jiří Nováček, Blesk

Shoříš v pekle, vzkazují jí

Osobní stránky profilu ženy na sociální síti se kromě fotografií s miminkem hemží i odkazy na násilí, alkohol a sex. „Byla poněkud hrubého ražení,“ tvrdí ti, co ji znali. Po vraždě od ní dali známí ruce pryč. „Shoříš v pekle,“ přejí ženě většinou.

Její život dlouho balancoval na hraně. „Existují pouliční zákony a zákony podsvětí, které jsou strašně tvrdé. O nich nemají lidi ani tušení. Pokud v něčem lítáte, dopadnete vždycky špatně,“ svěřil se zdroj Blesk.cz.

Žena měla zavraždit svého synka v neděli kolem 16. hodiny odpolední. Na zastrčeném parkovišti mu měla praštit vší silou hlavičkou o dveře auta.

Než zavolala záchranku, seděla s mrtvolkou šest hodin v autě. Zfetovaná nebyla, v krvi jí kolovalo necelé promile alkoholu. Policii se žena k vraždě údajně přiznala. Na soud čeká ve vazbě, hrozí jí 20 let vězení i výjimečný trest.

Podezření, že zabíjela i psy

Žena z Komárova byla podle svých známých zřejmě členkou party nebezpečných povalečů, kteří mají na svědomí zářijové brutální zabití čtyř psů v železničním domku v Adamově. Skupinu měl údajně vést nezvedený syn bývalého místního politika.

Prokletý jih Brna

Brněnský Komárov začíná mít pověst prokletého místa. Na necelých 500 metrech žili tři bestiální vrazi – v Jeneweinově ulici nevyléčitelný sadista Roman Odehnal (50), odsouzený v roce 2009 na doživotí za vraždu a spálení muže. Pár desítek metrů od něj bydlel Radúz Šafránek (26), potrestaný předloni 18 lety kriminálu za bestiální vraždu své expřítelkyně v arboretu. Třetí z temné vražedné trojice, S. Z. (21), soud teprve čeká.

Fotogalerie
15 fotografií