Vzali to celkem fofrem. Jasmina Alagičová se dala dohromady s rapperem Rytmusem nedlouho po tom, co s Darou Rolins (46) v březnu 2018 oficiálně oznámili rozchod. Za dalších několik měsíců požádal slovenský umělec svoji lásku o ruku a nedlouho na to byla už slovenská moderátorka v jiném stavu. V květnu tohoto roku byla svatba a v červenci se narodil malý Sanel (2 měsíce).

Po celou dobu se zamilovaný páreček prezentuje na sociální síti jako dokonalý pár, jejichž láska vzplanula vášnivě a divoce. Aspoň to tak působí. A rozhodně netřeba pochybovat o tom, že Rytmus, který o Jasmině celou dobu básní jako zamilovaný puberťák, to tak skutečně má. Jak to ale vypadá, je na to ztřeštěné pobláznění tak trochu sám.

„Nebrali jsme se proto, abychom spolu byli pár let, opravdu jsme s tím šli do toho, že spolu zestárneme. Ale přesto nemám růžové brýle. Bylo by nádherné, kdyby to tak zůstalo celý život,“ představila svůj střízlivý pohled na manželství s Rytmusem Jasmina v primáckém pořadu Show Jana Krause.

Stejně tak se Jasmina doznala k tomu, že když po porodu císařským řezem prvně spatřila syna Sanela, rozhodně z něj nebyla tak unesená. Láska na první pohled to opravdu nebyla, i když se říká, že ta mateřská je nejsilnější. „Když jsem ho porodila, vypadal tak, uff... No... Když mi ho dali, říkala jsem - proboha. Když mi řekli, abych mu dala pusu, nebylo mi to blízké. Opravdu vypadal velmi zvláštně. Zní to divně, ale byl skoro jako takové zvířátko. Skoro mi připomínal opičku,“ řekla moderátorka Janu Krausovi s tím, že teď už je vše v pořádku, protože se malý Sanel každým dnem mění a hlavička mu k jeho velkým očím přirozeně dorostla.

VIDEO: Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagič!

Video
Video se připravuje ...

Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagič! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
29 fotografií