Ján Ďurovčík, známý jako choreograf pravidelně hostující v Divadle Kalich, který se aktivně podílel na tanečních sestavách muzikálů Robin Hood, Osmý světadíl nebo Atlantida, se již nějakou dobu potýká s bolestmi beder. U lékařů je, jak se říká, pečený – vařený, a během posledních dvou let dokonce postoupil už pátý zákrok. Podle informací slovenského deníku Nový Čas ovšem musel na další náročnou operaci, která trvala několik dlouhých hodin!

Ďurovčíka, který na pravidelná vyšetření létal do španělské Málagy, tentokráte doprovodila i jeho novomanželka Barbora Hlinková (23), o pětadvacet let mladší dívka, jíž navlékl snubní prstýnek v červnu letošního roku.

„Byl jsem na operaci u odborníků, co se mi z kloubu pokusili vybrat kalcifikáty. Ty podle nich, i když bohužel ne na sto procent, mi způsobily tyhle problémy,“ řekl Novému Času porotce slovenské verze populární StarDance. „Kalcifikát, který tam vzniknul, je něco jako kámen u kloubu. Podle slov lékaře jsem měl jeden na takovém místě, kde vadil,“ dodal. 

„Tento druh operace se nikde jinde nedělá,“ krčil Ďurovčík rameny. Neměl tedy v podstatě jinou možnost, pokud se ještě někdy chce postavit na pódium a učit své svěřence nové taneční kroky. 

Operovali mě tři a půl hodiny. Žádné komplikace nenastaly a operace dopadla dobře. Ale výsledky uvidíme, až když začnu chodit a rehabilitovat,“ zdůraznil sympatický Slovák, který je známý i ze slovenské verze StarDance. 

U nás ale letos v porotě nezasedne. Po boku Tatiany Drexlerové (56) a Zdeňka Chlopčíka (62) se nově ale můžeme těšit na dvě nové tváře -  baviče Richarda Genzera (52) a tanečníka Jana Tománka (48).

VIDEO: „Ve StarDance jde o chemii. Divák pozná, jestli to v páru funguje,“ říká Jan Onder (34)

Video
Video se připravuje ...

„Ve StarDance jde o chemii. Divák pozná, jestli to v páru funguje,“ říká Onder Markéta Volfová, Lukáš Červený

Fotogalerie
29 fotografií