Po květnovém rozchodu s majitelem slevového portálu Alešem Mlátilíkem (41) byla slovenská zpěvačka, která se svým hitem Run, Run, Run úspěšně prosadila i v zahraničí, sama. Krásná tmavovláska však, jak se zdá, dlouho nesmutnila, a status „single“ jí rozhodně dlouho nezůstal.

Podle všeho je už nějakou dobu znovu zamilovaná! Bohatého podnikatele vyměnila za hudebníka. Tentokrát sympatickou umělkyni okouzlil bubeník kapely Lavagance, jež je na Slovensku dost známá a ve svých písničkách umně kombinuje nezávislý „indie styl" s líbivým popíkem.

„Jsou spolu už několik měsíců. Svůj vztah sice neskrývali, ale ani ho nějak veřejně neprezentovali,“ prozradil webovému serveru najky.sk dobře informovaný zdroj z blízkého okolí těchto dvou talentovaných mladých lidí. Randit spolu údajně začali už někdy v létě, což tedy znamená, že ji charismatický Robert Dando „sbalil" jenom pár týdnů po rozchodu s mužem, který pak v jedné talkshow naznačoval, že příčinou jejich odcizení byla Celestina nevyzrálost a Mlátilíkova touha s ní mít rodinu.

Buckinghmanová přitom ještě koncem června skálopevně prohlašovala, že o nový vztah rozhodně nestojí. „Bráním se tomu, protože osudový chlap neexistuje. Existuje jen tvrdá dřina z obou stran, aby ten vztah vydržel a fungoval dlouho. Jsem spokojená, mám hodně práce, dobrých kamarádů a sestru. Nepotřebuji hledat něco dalšího,“ tvrdila pro Nový čas pesimisticky.

Jenže jak se říká, citům neporučíš. Pro hudebně nadané muže má totiž Celeste zcela očividně slabost: Předtím, než se dala dohromady s Mlátilíkem, dlouhou dobu randila se zpěvákem Martinem Harichem (24), jenž se proslavil v jedné z mnoha řad Česko Slovenské SuperStar, a také zpěvákem Matějem Vávrou (27), s nímž dodnes vystupuje na koncertech. Vávra mimochodem platí za zkušeného lovce zpěvaček, kromě Celeste mu zahřívala postýlku například zpěvačka Monika Bagárová (25).

VIDEO: Celeste Buckingham a kapela O5 a Radeček nazpívali duet k filmu LOVEní

Video
Video se připravuje ...

Celeste Buckingham a kapela O5 a Radeček nazpívali duet k filmu LOVEní Bontonfilm

Fotogalerie
58 fotografií