Není pochyb o tom, že taneční soutěž StarDance …když hvězdy tančí, která začíná už tento víkend, je velkou zátěží nejenom pro celebritu, která se rozhodne na tanečním parketu předvést, co umí (anebo co se naučila), ale také pro jejího partnera v reálném životě. Již před nějakým časem si autorka úspěšných Bábovek na svých sociálních sítích stěžovala, že se s manželem, synem slavné dokumentaristky Heleny Třeštíkové (70), doma spíše míjí.

„Moc se teď nevidíme, a když, tak jsme oba totálně vyčerpaní, tak vyčerpaní, že jediné, na co nám kolikrát zbývaj síly, je jen dohadování se o naprostých zbytečnostech, paradox, o kolik energie spotřebujete víc, když někoho obejmete, než když mu něco vyčtete? Oba už dávno víme, jak to vypadá, když se ve vztahu dostanete až na hranu,“ povzdechla si v polovině září.

A nyní dostal její manžel další ťafku, o to bolestnější, že skrze jejich děti. Známá spisovatelka s ním má totiž dvě, dcerku Elu (6) a syna Jonatána (4), a na instagramu se svěřila s úsměvným, i když mírně alarmujícím zážitkem: „U večeře Tomáš učí děti písmenka. ‚B jako babička, M jako máma, T jako... No, Jonečku, T jako co? T jako tá…‘ Jonatan: ‚Tanečník Tomáš.‘ Ty vo*e, tak T bychom měli.“

A přestože tento humorný incident doplnila hashtagy „trochu zmatek“, „to jsou nervy“ a „to jsem si dala“, je zcela očividné, že jenom pár dní před prvním dílem tohoto oblíbeného pořadu plného noblesy a elegance se v rodině rusovlasé spisovatelky nehovoří o ničem (a o nikom) jiném – což působí i na její dva potomky. „T jako Tak to je dost dobrý,“ reagoval na její příspěvek kolega ze StarDance, písničkář Ondřej Ládek (40) alias Xindl X.

Když se Tomáš Třeštík na začátku léta při odtajnění účasti své ženy ve StarDance vyjádřil slovy „ty vo*e, čeká nás asi dost divokej podzim!“, nejspíš v té době ani sám netušil, jak moc divoký vlastně bude.

Radka Třeštíková ostatně s osmadvacetiletým tanečníkem na instagramu ráda laškuje, k jeho polonahým snímkům mu píše, že od ní dostane na zadek, a ona zase svůj zadek ukazuje při trénincích sdílených prostřednictvím instastories… a je to Vořechovský, kdo jí stahuje tepláky, aby ukázal její modřiny kousek nad kostrčí. Držme jí proto palce, aby ten „zmatek" neměla záhy ve svých Tomáších i ona sama...

VIDEO: „Ve StarDance jde o chemii. Divák pozná, jestli to v páru funguje,“ říká Onder

Video
Video se připravuje ...

„Ve StarDance jde o chemii. Divák pozná, jestli to v páru funguje,“ říká Onder Markéta Volfová, Lukáš Červený

Fotogalerie
41 fotografií