Společně s Kerndlovou a jejím mužem jsou v Marbelle i Terezini rodiče, jazzman Laďa Kerndl a jeho Milada. "Je to už tradice, odmítám koncerty a veškeré nabídky. Moji rodiče jsou pro mě totiž víc než popularita a peníze. A i když se staly věci, se kterými nikdo nepočítal, včetně mě, musíme všichni žít dny, jako by byly ty poslední," napsala Kerndlová z Marbelly, kde oplakala i zprávu o smrti Karla Gotta.

"Dnes už svůj věk nepočítám, vím, že ho sice nezastavím, ale budu dělat všechno pro to, abych se alespoň nadále vnitřně cítila mladá," bilancuje nejkrásnější česká zpěvačka svá Kristova léta s tím, že ze Španělska se s rodiči vrátí až v neděli. 

"Nejhezčí dárek jsem dostala nejen od svých fanoušků, ale i od lidí, kteří mě neuznávají nebo neposlouchají, protože můj nový singl si v tuto chvíli poslechlo přes dva miliony tři sta tisíc diváků. Ale když píšete skladbu, že stojíte ve frontě na sny a myslíte to upřímně, a tu frontu si vystojíte, pak to lidi ocení, i když to rádia nechtějí nasadit. Upřimně si toho vážím. A i kdybych už neudělala žádný song, tak tohle mi za to opravdu stálo! P. S. Hudbu nedělám pro peníze. Já ji jen miluju," dodala.

Fotogalerie
31 fotografií