Herci, zpěvákovi a muzikálové hvězdě Davidovi Gránskému se vymstil stín. Na instagram nahrál fotku, na které jakožto Tarzan v podřepu, částečně skrytý za kamenem, tiskne v ruce planoucí pochodeň… Místo toho však zaplály oči všech jeho fanynek, jelikož to jako pochodeň rozhodně nevypadá!

Nejspíš nikoho nepřekvapí, že ani ne do čtyřiadvaceti hodin nasbírala tahle povedená momentka necelých 10 tisíc lajků. „Na první pohled jsem se trochu lekla toho stínu,“ přiznává jedna jeho příznivkyně, zatímco další reaguje slovy: „Mne vůbec nevystrašil, spíše jsem si řekla, že má manželka velký štěstí.“

„Vybral bych asi jinou fotku. Za tím kamenem a ten stín… No ale vlastně Tarzan je divoch a asi se s tím moc nepáře,“ dumá nad snímkem jiný jeho fanoušek a další dáma je rovnou přesvědčená, že „díky tomu stínu bude v divadlech narváno“. A možná má i pravdu! O tomto novém muzikále se ostatně zatím píše jenom v samých superlativech a svůj podíl na tom budou mít i fešní představitelé hlavní role (kromě Gránského je to totiž ještě Peter Pecha, Vojtěch Drahokoupil a Robert Urban). Gránský, známý především jako Maty Bojan v seriálu z nemocničního prostředí Modrý kód, zatím onen inkriminující snímek ze sociálních sítí nestáhl (a slova svého rozvášněného fandomu také ještě zatím neokomentoval), a tak si ho už stihla všimnout i celá řada kolegů z herecké i moderátorské branže.

Například herečky Michaela Kuklová (51) nebo Veronika Arichteva (33) se „spokojily“ pouze s jeho olajkováním, bývalá Misska a moderátorka Iveta Vítová (36) ho rovnou okomentovala. „Super fotka, fakt že jo,“ bavila se nad ním a připojila celou řadu rozesmátých smajlíků.

VIDEO: Ženáč David Gránský: Svatba trvala tři dny a svatební noc se odehrála ráno! 

Video
Video se připravuje ...

Ženáč David Gránský: Svatba trvala tři dny a svatební noc se odehrála ráno! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
85 fotografií