Z Artura se vyklubala naprosto věrná kopie jeho slavného táty! „Je to tak, čím je starší, tím víc se mu podobá. Když byl maličký, tak byl víc podobný mně, ale v pubertě se to obrátilo. Lidé nás často zastavují a ptají se, zda je Bořkův příbuzný a já se leckdy leknu, že vidím Bořka,“ přiznala Blesku Leona Machálková, která velmi ráda zahájila projekt Měsíc v růžové, což je prevence proti rakovině prsu.

„Dávno nechodím jen na pravidelnou návštěvu k zubaři a na zubní hygienu, ale také ke gynekologovi a na vyšetření prsou. Protože mi bylo padesát let, jednou za rok jdu na tzv. generální prohlídku, abych měla přehled, jestli je tělo v pořádku,“ prozradila zpěvačka.

„A navíc jsem se v soukromí s rakovinou setkala, Bořek podlehl rakovině slinivky a ještě pár známých se léčilo, takže je dobré chodit na preventivní prohlídky,“ netají se Leona.

A tak nejen testovala silikonový model prsu, který učí ženy samovyšetření, ale ochutnávala i novinku, jež by měla pomoci ženám po chemoterapiích - a to ojedinělé nealko pivo Mamma Beer, první pivo pro ženy s rakovinou prsu.

VIDEO: Bludy Leony Machálkové: Děs v očích při pohledu na syna Artura (16)!

Video
Video se připravuje ...

Bludy Leony Machálkové: Děs v očích při pohledu na syna Artura (16)! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
32 fotografií