Právník rodiny Petr Ostrouchov (46) o dění před vilou komunikuje s Prahou 5. „Prozatím podle jeho sdělení rodině spontánní pietní akce nevadí. Jakmile se rozhodnou do vily vrátit, právník se spojí s úřady a budou situaci řešit,“ řekl deníku Aha! přímý zdroj z rodiny.

Dění na konci slepé ulice Nad Bertramkou, kde se vila Karla Gotta nachází, denně monitoruje policie. Stejně tak bezpečnostní služba, která dům hlídá. Mimo jiné proto, aby před ním či přímo u plotu nevypukl od zapálených svíček požár.

Rádi bychom upozornili, aby byli lidé opatrní a dávali pozor, kam svíčku umístí. Její plamen by neměl být v kontaktu s hořlavým materiálem, je tedy potřeba dávat pozor, aby tam například nebyla suchá květina. Rizikem je snad jen to, kdyby zafoukal vítr a k plamenu odvál například nějaký papír. To by pak mohl vzniknout menší požár,“ řekl Aha! mluvčí hasičů Martin Kavka.

V souvislosti s tímto pietním místem jsme nezaznamenali žádné problémy ani žádné konflikty či incidenty nebo stížnosti. Přestože na místo dochází každý den možná tisíce lidí, tak jsme neřešili žádný problém,“ doplnila mluvčí policie Eva Kropáčová. Úklidová firma pietní místo odklidí až v pondělí, není tedy jisté, jak se Ivana s holčičkami do domu dostane...

Chcete celou knihu takového čtení? Koupit můžete na online iKiosek – vaší ishop trafice. Objednáte-li dopoledne, máte zítra doma ve schránce.

Kniha Navždy božský je v prodeji za 99 Kč.
Autor: Blesk

VIDEO: Karel Gott a Charlotte Ella Gottová - Srdce nehasnou

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott a Charlotte Ella Gottová - Srdce nehasnou youtube.com/SUPRAPHON

Fotogalerie
26 fotografií