Hvězda nového muzikálu Voda (a krev) nad vodou divadla Kalich Míša Tomešová moc dobře ví, co znamená, když se někomu lepí smůla na paty. Bohužel patří mezi ty, kterých se toto známé rčení týká. Počínaje šílenými otoky a vyrážkami po těle, které herečce způsobovaly po druhém porodu ohromné komplikace, přes nedávné zjištění, že bude muset vrátit bezmála sto tisíc z rodičovského příspěvku, až přes situaci, která herečku trápí teď. A to je vytopený dům...

Bývalá hvězda seriálu Ulice dnes žije v Úvalech u Prahy v novém, ze dřeva postaveném eko domečku, který si s manželem a zároveň muzikálovým kolegou Romanem Tomešem (31) zvelebili k obrazu svému. A právě se svým hnízdečkem bohužel zažívají v současné chvíli už poněkolikáté stejné trápení. „Instalatéři už jsou tady tři hodiny a furt nepřišli na to, proč máme furt vytopenej barák. Super, no...,“ postěžovala si na instagramu Míša.

A její trápení je oprávněné. Vytopený dům znamená nejen další nečekané výdaje, ale také dost omezující podmínky k žití. „Už tři dny nemůžu prát, mejt nádobí, koupat se a ani chodit na záchod,“ popsala do detailu rodinnou „idylu“ u fotky z koupelny, na jejíž podlaze lež doslova halda špinavých ručníků, jimiž pravděpodobně sušila vytopená místa a které teď vlastně nemá ani kde vyprat.

VIDEO: Muzikáloví manželé Tomešovi nazí na jevišti! Vadí Míše, že všichni vidí Romanův penis? 

Video
Video se připravuje ...

Muzikáloví manželé Tomešovi nazí na jevišti! Vadí Míše, že všichni vidí Romanův penis? David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
34 fotografií