Mladší bratr Kate a Pippy (36) Middletonových James oznámil světu velmi radostnou novinku. V sobotu totiž požádal o ruku svou milovanou přítelkyni, finanční analytičku Alizee Thevenetovou (29). Jelikož je Francouzka, odpověděla mu prý „oui“, tedy francouzsky ano. „Naše tajemství je venku, ale nemůžeme být šťastnější, že s vámi sdílíme tyto novinky,“ napsal pak obchodník na sociální síti.

Romantické zásnuby proběhly v Jezerní oblasti, krásném turistickém ráji v hrabství Cumbria na severozápadě Anglie. Když se tak Middleton vyslovil, mohl i se svou láskou sledovat nádherná panoramata včetně pohoří. James a Alizee jsou spolu už rok, a sice spolu zatím nemají potomka, ale zato mají společnou domácnost plnou psích mazlíčků – podle deníku Hello! mají hned pět psů  Ellu, Inku, Lunu, Mabel a Zulu.

Ostatně i při pohledu na instagram Jamese je patrné, že zvířata jsou pro něj důležitá. Jejich fotek tam má za poslední dobu daleko víc než své nynější snoubenky. V minulosti se nechal slyšet, že právě němé tváře mu velkou měrou pomohly v boji s klinickými depresemi, kterými trpí. Podporu má jistě i od své nastávající manželky.

Ovšem dvojice zatím nezveřejnila datum chystané veselky ani žádné jiné detaily. Je ale více než pravděpodobné, že ať už se jeho svatba bude konat kdykoliv, jeho sestry na ní nebudou chybět. Přece jen sourozenci jsou si blízcí a James byl na svatbě Kate v roce 2011 i na obřadu Pippy v roce 2017. Vévodkyně Kate na sestřině svatbě též nechyběla a vzala s sebou i svého muže a děti  prince Williama (37), prince George (6) a Louise (1) a princeznu Charlotte (4).

VIDEO: Svatba Pippy Middletonové: Podívejte se, jak to vypadalo na královské veselce!

Video
Video se připravuje ...

Svatba Pippy Middletonové: Podívejte se, jak to vypadalo na královské veselce! Reuters

Fotogalerie
30 fotografií