Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Děvčátko (5) spadlo z balkonu. Z třímetrové výšky se zřítilo na beton

Dívka (5) spadla z asi třímetrové výšky na beton.
Dívka (5) spadla z asi třímetrové výšky na beton.  (Autor: Reprofoto TVnoviny.sk)
Autor: shp - 
5. října 2019
13:13

Teprve pětiletá dívenka doplatila na svou zvědavost. V obci nedaleko slovenské Dunajské Středy vypadla z balkonu rodinného domu. Na beton dopadla z výšky asi tří metrů.

V pronajatém domě bydlí podle sousedky dvě ženy a tři děti. Pětileté děvče a tříletý chlapec, menší z dětí, se dostali v nestřežený okamžik na balkon. Pak stačila chvilka a neštěstí bylo na světě. Když matka zjistila, co se stalo, začala ječet.

Začal křičet: Paní sousedko, paní sousedko, přijďte rychle. Ona byla asi v pivnici, protože tam mají pračku,“ vypověděla webu tvnoviny.sk sousedka, která na místo přiběhla. Pod balkonem skutečně ležela plačící holčička. Tekla jí krev.

Holčička po pádu krvácela z nosu

Jsem viděla, že trošku krvácí z nosu. Normálně komunikovala, trochu plakala,“ dodala žena. Dívenku utěšila do příjezdu záchranářů, kteří se o dítě postarali. Podle portálu má zraněné horní i dolní končetiny. Stejně jako hlavu. 

Matka se po neštěstí zhroutila. Sousedka ji konejšila, že dítě bude v pořádku a že se ze zranění dostane. Podle ní je matka dívenky zodpovědnou rodičkou, která už v minulosti usilovala o lepší zabezpečení balkonu zábradlím.

Případ vyšetřuje policie

Případem se nadále zabývají strážci zákona. Zranění dívenky vyšetřují jako přečin ublížení na zdraví z nedbalosti. Více však vzhledem k věku dítěte a probíhajícímu vyšetřování policie sdělit nechce. Holčička zůstává prozatím v nemocnici.

skippik ( 5. října 2019 15:45 )

Bože když nerozumíte Slovensky, vy inteligenti z blesku, tak si to dejte do Google překladače. Pivnice je sklep!!!!

rampepurda ( 5. října 2019 14:19 )

To je zase článek na úrovni. Čtete to po sobě vůbec, novinářští umělci?!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání