Simona stále oslňuje svým mladistvým vzhledem a mohlo by se zdát, že snad umí zastavit čas. I když k ní byla příroda velice štědrá, Simona moc dobře ví, že se jí občas musí pomoci a na rozdíl od jiných celebrit se tím netají. Řadu let je totiž tváří jedné známé estetické kliniky, kde využívají nejmodernější metody oddalující stárnutí a zároveň jsou přední specialisté na hubnutí a liposukce a u nás.

Autor: Klinika Yes Visage

Září nejen v kalendáři

„Před pár dny jsem křtila svůj kalendář, a tak jsem se musela hodit do gala," prozradila nám Simona na Klinice YES VISAGE, co je jejím tajným potěšením a receptem na bezchybný vzhled. „Když potřebujete vypadat okamžitě skvěle a odpočatě, řešením je YES Care. Taková hi-tech kosmetika, kdy vás zbaví vrásek a vyhladí pleť, bez jakéhokoliv invazivního zásahu. Žádný skalpel, jehly, nic takového vás nečeká." Z opakované zkušenosti Krainová ví, že po finální hydrogelové masce je pleť hladká a líčení na ní vypadá dokonale, takže toto nadstandardní kosmetické ošetření doporučuje všem, které čeká významná akce či večírek.

Autor: Klinika Yes Visage

Dokonalá 24/7

„Péči o sebe nepodceňuji. Pleť pravidelně vyživuji plazmaliftingem. Je to můj elixír mládí. Chodím také na botox, sice běžný zákrok, ale věřte mi, aby výsledek vypadal přirozeně, je důležité, kdo s ním pracuje. Proto jsem ráda, že na Klinice YES VISAGE dělají všechny zákroky s citem pro přirozenost,“ dodává se Simona. Co je pro ni opravdovou závislostí, jsou prodloužené a zahuštěné řasy, díky kterým je upravená 24 hodin denně. „Já často sportuji a chodím s dětmi plavat, takže každodenní nanášení řasenky je pro mě nemyslitelné." 

Autor: Klinika Yes Visage

Revoluční 4D laser

Nejmodernější a nejsilnější laser v Česku. „Laser Fotona SP Dynamis PRO vyřeší lifting, jizvy, pigmentace, znaménka, chloupky, ale dokonce i chrápání či zpevnění a omlazení vagíny či inkontinenci. Populární je 4D omlazení, které využívá i Smona. Ihned po ošetření jasně viditelný efekt a je tak skvělou volbou pro ty, kteří se zdráhají využít niťový lifting, výplně či drobný facelift skalpelem, ale zároveň vyžadují razantnější účinek," vysvětluje MUDr. Tereza Gabryšová. Více o nejúčinnějším laseru na www.yesvisage.cz/laser.

Autor: Klinika Yes Visage

Simona a liposukce? 

Simona má velmi blízko i k liposukci, tu nejpopulárnější doporučila nejen svým slavným kolegům, ale také své sestře Yvoně. „Yvona se delší dobu snažila zhubnout, tak jsem ji vzala na Kliniku Yes Visage. Laserová liposukce byla nejvhodnější řešení, nejen odsála tuk, kde nepomohlo cvičení, ale tahle liposukce jako jediná také krásně vypne pokožku. Lepší než se trápit od rána do večera ve fitku,“ popsala Krainová, jak Yvona zahájila svůj hubnoucí restart. Úbytek kilogramů jí motivoval, přidala běh a sport a dnes má v padesáti sama tělo jako dvacítka. Zda bychom se dozvěděli i o liposukci Simony můžeme jen spekulovat, protože laserová liposukce SlimLipo, lze snadno utajit, protože je nejšetrnější a nejrychlejší liposukcí vůbec. Velmi rychle jste zpět bez bolestí v běžném životě. Proto je tahle liposukce jako tajemství oblíbená mezi slavnými. Více o laserové liposukci SlimLipo na www.yesvisage.cz/slimlipo.

Podívejte se ve videu, co o svých zákrocích říká sama Simona: 

Video
Video se připravuje ...

 Klinika Yes Visage

TIP: Krásnější a zdarma!

„Někdy se stačí jen poradit s lékařem a i malý výkon dokáže velké divy,“ radí Simona. Většinu zákroků lze dnes již jednoduše absolvovat třeba i během obědové pauzy. Kliniky YES VISAGE v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě poskytují nezávazné konzultace s odborníky zdarma a taktéž poskytují na výkony možnost splátek bez navýšení již od 500 Kč. A pokud byste chtěli jakýkoliv ze zákroků kliniky zcela zdarma, zkuste štěstí v proměnách. Více informací na webu kliniky na www.yesvisage.cz.