Rybářské závody pro děti i dospělé se konají 5. října na rybníku V Rohožníku, který se nalézá nedaleko centra městské části. Kdokoliv by měl zájem změřit v tomto poklidném, tichém a trpělivém „sportu“ síly s konkurencí, ten se musí přihlásit s předstihem buď na e-mail organizátora Lukáše Bady – lukasbady@seznam.cz, či na jeho telefon 774 321 177.

A o co že půjde? V rybolovu změří síly jak děti, kterým je vyhrazeno dopoledne, tak i dospělí. Klání je rozděleno do několika úseků s přestávkami, při kterých budou mít účastníci možnost občerstvit se. Dětem závody začínají v 7:30, dospělým v 13:30. Zhruba pět hodin od zahájení závodů pak proběhne slavnostní vyhlášení vítězů, které bude následováno posezením. Cena pro děti je zdarma, v případě dospělých je účast podmíněna částkou minimálně 200,-Kč, která bude využita pro realizaci závodu.

Do Dubče autem či autobusem

Dubeč se nachází mezi Běchovicemi, Kolodějemi, Dolními Měcholupy a Uhříněvsí. Nejideálnější způsob, jak se dostat na závod, který organizují dubečtí rybáři, radnice Dubče a Rybářský svaz hl. m. Prahy, je buď autem, nebo autobusem. Nejbližší autobusové zastávky jsou Lázeňka a Za Pavilonem, kam zajíždím autobusové spoje č. 111, 228, 240 a 329.

Fotogalerie
5 fotografií