Modelka a rodačka z Teplic je v současné době na Filipínách spolu s dalšími finalistkami soutěže krásy. Ovšem nepředstavujte si, že se tam jen povalují na pláži a baví se. Místo zábavy totiž pracují a reprezentují.

„Jako 1. Vicemiss soutěže Česká Miss se účastním soutěže Miss Earth na Filipínách. Earth se řadí mezi nejprestižnější světové soutěže krásy. Není zaměřena jen na krásu, ale také na ekologii,“ uvedla pro Blesk Vavrušková.

VIDEO:  Finalistka České Miss Klára Vavrušková patří mezi favoritky! Kde jsou její přednosti?

Video
Video se připravuje ...

Finalistka České Miss Klára Vavrušková patří mezi favoritky! Kde jsou její přednosti? Markéta Reinischová

Ta se tak nyní i se svými kolegyněmi učí, jak být šetrná k přírodě. Její nabitý program plný ekologických přednášek a projektů můžete sledovat i vy na instagramu Blesk.cz. Profil totiž na den převzala právě Klárka, a dokonce čtenářům Blesku slíbila, že se ukáže i v plavkách.

Na to zatím nedošlo, ale i tak se už misska stihla pochlubit s pár momenty z Filipín, kde je kvůli časovému rozdílu o šest hodin více než u nás. Ukázala pár momentů před zahájením tiskové konference a vyfotila se i s »konkurentkou« z Cameroonu.

Co dalšího ji na soutěži čeká? A bude mít vůbec čas na pohodu na pláži? To zjistíte na instagramu Blesk.cz, kde budou v průběhu dne přibývat instastories přímo z Filipín.

Fotogalerie
18 fotografií