A opět to byly sociální sítě, na kterých prostřednictvím právníků oznámili definitivní konec jejich manželství. „Po roce vzájemného odloučení jsme se společně dohodli na ukončení všech našich sporů. Naše děti nesmí trpět definitivním rozpadem našeho vztahu. Prosíme tak média o to, aby respektovala soukromí naše a našich dětí, děkujeme za pochopení,“ stojí ve společném prohlášení Plekance a Vondráčkové.

Ani jeden se k tomu dál nevyjádřil. Hokejista se chlubí jen zápasy s brněnskou Kometou, kde hraje, Šafářová rostoucím bříškem a zpěvačka návratem do českého showbyznysu. Poskytuje jeden rozhovor za druhým nebo stojí před objektivem.

Poslední focení si zpříjemnila rozkošným chlapečkem Fredem, které si vypůjčila od vizážistky. "Lucko, moc vám to tam s prckem sluší. Máte krásnou tvář, kterou zdobí ještě hezčí úsměv a ukazuje, že vaše srdce je doma. Kéž se i ta štěstěna tak krásně usměje konečně na vás," přejí houfně její fanynky, které se netají tím, že na jejích písničkách vyrostly.

Lucie hned zkraje všechny upozornila, že prcek není její, protože někteří si mylně mysleli, že je... Ale třeba se ještě zadaří s hokejovým brankářem Markem Peksou, se kterým je v úzkém kontaktu.

VIDEO: Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem!

Video
Video se připravuje ...

Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
25 fotografií