Když si lačnící fanynky dělaly na Vojtu Drahokoupila zálusk hned poté, co vyšel najevo krach jeho vztahu s pohlednou Miss Earth Kristýnou Kubíčkovou, dlouho jim euforie nevydržela. Mladý a pohledný zpěvák se v srpnu objevil na veřejnosti po boku půvabné blondýnky, která byla až nápadně podobná jeho ex Kristýně. „Doprovází mě nová přítelkyně, jsme spolu měsíc a seznámili jsme se při rozhovoru v rádiu. Byla na mě hodně drsná a to mě dostalo,“ přiznal tehdy nový vztah s moderátorkou Bárou Dvorskou.

To už je ale zase minulostí! Nový vztah mladému zpěvákovi, který bude už od října zářit v muzikálu Tarzan, dlouho nevydržel. Podle informací Top Staru je sympatický umělec v současné době sám. Proč tedy vlastně vztah skoro dřív skončil, než začal?

Podle primáckého magazínu Vojta k rozchodu řekl jen to, že se rozhodli jít každý vlastní cestou a domluvili se, že s Bárou zůstanou kamarádi. Přitom ještě v srpnu to vypadalo, že je zpěvák přesvědčen o tom, že právě Dvorská je jeho osudová láska. „Dokonce spolu už mluvíme o dětech, já totiž věřím, že to je ta pravá,“ prozradil v létě Drahokoupil jako čerstvě poblázněný puberťák. No, jak to vypadá, na matku svých dětí si bude muset ještě chvíli počkat.

VIDEO: Zraněný Vojta Drahokoupil s novou kočkou! Byla na mě drsná, to mě dostalo.

Video
Video se připravuje ...

Zraněný Vojta Drahokoupil s novou kočkou! Byla na mě drsná, to mě dostalo. David Turek

Fotogalerie
27 fotografií