I když populární talentové soutěže a reality show nejsou zrovna obvyklým místem, kde by v porotách zasedali zasloužilí herečtí bardi, TV Prima a TV Joj se povedla takzvaná „bonanza“. Známá česká umělkyně a klenot českého hereckého nebe Jiřina Bohdalová totiž usedla alespoň na pár dílů do poroty známé talentované soutěže. „Přemluvil ji Jakub Prachař. Diana Mórová totiž měla nějaké neodkladné povinnosti jinde a na dva natáčecí dny prostě nemohla. Bohdalová nakonec souhlasila, že bude takový hvězdný záskok,“ prozradil už v červenci zdroj z televize deníku Aha!.

Volba to byla rozhodně šťastná. „Bohdalka“ sršela humorem, skvěle se bavila, a když si ji jeden ze soutěžících, konkrétně tedy kouzelník z Norska, pozval k sobě na pódium, totálně ho svým spontánním vystupováním zastínila - a nejenom porota, ale i všichni v sále šli smíchy do kolen. Diváci z ní byli dokonce tak nadšení, že by si přáli, aby se z Jiřiny stala členka poroty už nastálo. „Chechtal jsem se, až mi tekly slzy,“ přiznal jeden z fanoušků pořadu na sociálních sítích TV Joj. „V tomhle složení byla porota top! Paní Mórová tam vůbec nechyběla,“ myslí si další, a mnozí mu jenom přitakávají.

Ty všechny ale musíme zklamat, Bohdalová se v show objeví už jenom jednou, příští sobotu, poté se ke bzučáku, kterým ničí sny všech potenciálních hvězd, a do křesla vedle Jakuba Prachaře (36) vrací Diana Mórová. Tahle populární slovenská moderátorka se mimochodem před nějakým časem stala nechtěným zdrojem fám o tom, že ji s Jakubem, manželem ex-modelky Agáty Prachařové (34), pojí něco více než jenom přátelství. Krize v manželství však podle všeho neleží pouze na Dianiných bedrech a ve vztahu českého herce a moderátorky pořadu Máma nad věcí to skřípalo už delší dobu…

VIDEO: Osmá řada show Česko Slovensko má talent: Podívejte se na ukázku!

Video
Video se připravuje ...

Česko Slovensko má talent přichází s osmou řadou: Podívejte se na ukázku! FTV Prima

Fotogalerie
34 fotografií