To, že se Jaromír Jágr a Veronika Kopřivová potají v tichosti rozešli několik měsíců před tím, než informace prosákla na veřejnost, prozradil poprvé Jaromír. „Poprosil jsem Veroniku, aby si to nechala pro sebe. Nechtěl jsem, aby hokejovou kabinu můj rozchod rozptyloval,“ řekl před několika měsíci Blesku sám legendární hokejista. To, jak se dala dohromady s jeho nástupcem Dubovickým, poprvé popsala až nyní. „Vybrala jsem si ho z několika fotek modelů na focení mé kolekce. S fotografkou jsme se shodly, že to bude rychlé, protože je fotogenický,“ popsala první setkání Veronika.

„Při prvním focení jiskra nepřeskočila. Nikoho jsem nehledala, ale začali jsme se spolu scházet a nějak jsme se k tomu dopracovali,“ svěřila Kopřivová, která by nešla z jednoho vztahu do druhého. Setkání s Mirkem tak prý přišlo ve správný čas. „Veronika se mi líbila, ale očekával jsem u ní něco jiného. Nejvíc mě zaujala tím, jak dokáže dělat svou práci a jak je pracovitá. Fascinovalo mě, jak mladá holka dokáže postavit na nohy takový byznys,“ nešetřil chválou ani Dubovický.
Vzhledem k tomu, že se Dubovický momentálně intenzivně připravuje na svůj velký zápas s Vilémem Caoem, který uvidíme už 10. října v nové hale O2 Universum, bude si muset odříct světské radosti, jako je třeba sex. „Je pravda, že si musí zápasníci před zápasem dávat týden pauzu, ale správný chlap to umí partnerce vynahradit jinak,“ dodal Dubovický, který nepřipouští jinou možnost, než že na Galavečeru I Am Fighter zvítězí!

VIDEO: Jágr byl skrblík? Veronika Kopřivová tvrdí: Drahé hodinky i šperky mám za své! 

Video
Video se připravuje ...

Jágr byl skrblík? Veronika Kopřivová tvrdí: Drahé hodinky i šperky mám za své! Markéta Reinischová

Fotogalerie
32 fotografií