Křik a bolestivý pláč se rozléhal Žebětínskou ulicí v pátek v noci. „Muž (37) tam poblíž obchodu podle svědků bil a kopal na zemi ležící ženu (39), která krvácela z obličeje. Na místo proto okamžitě vyrazili strážníci,“ uvedla mluvčí brněnských strážníků Tereza Kadrnožková.

Zatímco násilník odpočíval po svém "výkonu" na lavičce, vyděšená a zmlácená žena se dala na útěk. „Při pátrání po ní nám pomohl řidič autobusu, který si všimnul, že vystoupila v Bystrci. Hlídka psovodů ji našla v husté tmě a na zarostlém svahu za jedním z keřů,“ pokračovala Kadrnožková.

Žena měla podle strážníků velké podlitiny na celém obličeji. „Ještě než ji odvezla sanitka do nemocnice řekla, že se nepohodla s přítelem. Muž přiznal údery dlaní i kopnutí do ženy. Měl u sebe její kabelku s doklady. Případ jsme předali kvůli podezření ze spáchání trestného činu policii,“ dodala mluvčí strážníků.

VIDEO: Tento muž kradl ve stánku v Brně, když ho prodavačka s kradenou kabelkou nechtěla pustit, tahal ji po zemi. Kolemjdoucí pak rychle zareagovali a chytli ho.