Andrea s Jiřím byli už nějakou dobu předtím, než prohrál svůj boj s rakovinou, v rozvodovém řízení a žili každý sám. Ona si našla nového partnera Petra Plačka, který jí byl oporou i v nejtěžších chvílích. Nebylo by tak nic divného, kdyby s ním chtěla svůj život provázat navždy.

Zvěsti o tom, že zamilovaná dvojice možná chystá veselku, rozvířila fotka, kterou se nabušený klempíř pochlubil na instagramu. Je na ní Pomeje, jak se s ním drží za ruku. A na té druhé se jí blyští prstýnek. „Špatný prst na zásnubní," ozvala se hned v komentářích všímavá fanynka a naznačovala tak, že se možná brunetka s Plačkem zasnoubila.

„Tak už si ji vem, Pedritko!" rýpl si do Petra další člověk v diskuzi. Přece jen by to měl být muž, kdo by se měl vyslovit. A tomu už ni nebrání. Ostatně oba jsou jako hrdličky, o čemž svědčí i popisek u snímku: „Miluju tě," napsal svalnatec jednoduše a vyznání citů mu vzápětí v komentáři opětovala i dýdžejka Andrea. 

Ta se nyní už rozhodla zahodit za hlavu minulost a odstěhovat se z bytu, kde žila se zesnulým manželem. Společně s dcerou Aničkou (6) se do Vánoc nastěhují za Prahu, právě za Andreinou novou láskou.

VIDEO: Andrea Pomeje na Čarodějce: Z čeho měla husí kůži?

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje na Čarodějce: Z čeho měla husí kůži? David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
50 fotografií