Herec se dva měsíce poté, co utrpěl infarkt, objevil poprvé ve společnosti. Ostatně na divadelní prkna už se vrátil na začátku září, a tak nebylo na co čekat. Zavítal na křest nové knihy Miloše Zapletala (77), kde se setkal i s předním českým kardiochirurgem Janem Pirkem, který ho v červenci operoval.

Na pódiu během svého proslovu ale lékaři veřejně nepoděkoval, jak by se možná očekávalo, ale ve vtipu mu vyčinil. „Když tady vidím profesora Pirka, který prohlásil v tisku, že Kaiser měl jakýsi průměrný infarkt, no to mě tak na**alo, teda naštvalo," postěžoval si komik.

„Jaký průměrný infarkt, já nesnáším průměry, kdybyste si alespoň vymyslel něco exotického,“ pobavil svou výtkou všechny přítomné a samozřejmě i Pirka, kterému ale vděčí za mnohé. V červenci měli přece jen o Oldřicha jeho fanoušci velký strach.

On se ale naštěstí uzdravil, a dokonce se teď raduje z profesních úspěchů, jelikož společně s partnerkou Dášou Vokatou (65) zabodovali v anketě Zlatá dvanáctka na Českém rozhlase. Z ceny měl prý velkou radost. „Mám to doma napíchnuté a dívám se na to. Je to dobrý ve čtyřiašedesáti udělat takovou odbočku,“cituje web Super.cz nadšeného Kaisera.
Fotogalerie
39 fotografií