V diskuzi na sociální síti se vyjádřily kromě stovky rozhořčených diváků i samy Aneta a Lucie, které se ve Výměně manželek představily. Nejenže se tam přely o to, jak to ve skutečnosti bylo s klečením malého Ondry na tvrdé podložce, ale Lucie navíc popsala i další věci, které se v domácnosti odehrávaly, ale o nichž diváci nemají tušení.

Například další tvrdý trest Anetina manžela Lukáše pro syna. „Kluk nesnědl svačinu a nedostal druhý den žádnou  do školy. Tvůj Lukášek nám  koupil pizzu a ani malému nedal. Co je to za člověka?!“ divila se. To vyvolalo u dalších diskutérů ještě větší vztek. „Koho necháváš vyhladovět, ty tlustá machno? Sama bys potřebovala hladovku tak měsíc, ty vole!“ napsala divačka Andrea a vzpomínala, jak Ondra ve Výměně brečel už v momentě, kdy mu byl trest s klečením uložen. „Dobře ví, co to je klečet na tom masážním strojku, neklečel poprvé!“ dodala.

„Kde máte toho kluka teď?“ ptala se pak v diskuzi paní Ivana a asi ani nečekala, že jí na to Aneta odpoví. „No přece v ústavu, jak tady každý tvrdí, tomu se dá už jen smát,“ napsala s notnou dávkou  ironie Aneta a posléze ještě několikrát v komentářích reagovala, i když nikdy neřekla, jak to doopravdy je. „Já vím své,“ ujištovala jen všechny a na jakékoliv urážky a hrozby sociálkou odpovídala jen jako malé dítě: „Už teď se strašně bojim!“

Jenže vítr z plachet jí sebrala opět Lucie, když napsala, jak se věci mají. „Malej je v diagnosťáku a vy dva bez práce!“ Tvrdila také, že o tom ví od známých Anety, kteří jí to napsali v soukromé konverzaci. Jelikož jí Aneta označila za lhářku, hned se ozvala: „Tak lidi, se kterými si píšu od vás, asi taky lžou…“

Lucie posléze také znovu nakousla téma Anetiny hygieny a naznačila, že u ní doma to páchlo. „I mně věci smrděly a domů jsem přivezla špinavé věci, protože Aneta zakázala, abych zapnula pračku. Hlavně že u mě prala každý den. Kde to jsme? Tam nám nechá 2 tisíce a s sebou si vezme 5 tisíc a ještě celou výplatu,“ zuří ohledně toho, že deset dní v druhé domácnosti měla co dělat, aby vyšla s penězi. „Vše cos koupil, jsi přepočítával na za**aný cigarety, i tvoji výplatu, kolik by sis mohl koupit cigaret. Je mi z vás zle,“ vyčetla zpětně i Lukášovi, jak hospodařil.

Také prozradila, že ačkoliv na sociálních sítích jsou Aneta s Lukášem jako dvě hrdličky (ovšem jejich romantické výlevy, na které narážela, jsou z doby krátce po svatbě, tedy už z roku 2017), skutečnost je zcela jiná. „Tady píšeš, jaká je to láska, a kdyby tam Nova dala vše, co jsi říkal o ní, to by panečku koukala. Ubožáci oba dva!“ dodala rozčileně Lucie.

VIDEO: Výměna manželek: Deset zvířat v mini bytě!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Deset zvířat v mini bytě! TV Nova

Fotogalerie
32 fotografií