Diváci Výměny manželek byli v šoku z toho, jak rodina z Trhových Svin žije. Malá garsonka, deset zvířat a navíc kruté tresty pro syna Ondru, který trpí poruchou ADHD. Jak uvedla náhradní maminka Lucie, musel za trest hodinu a půl klečet na dřevěném masážním strojku. Po skončení se navíc ukázalo, že dítě skončilo v ústavu. Není divu, že Aneta schytala dost velkou vlnu kritiky na sociálních sítích. „Tlustá machna, hyena, bestie či zrůda, kterou by měli mučit.“ To všechno na Facebooku na její adresu padlo.

 Po čase se rozhodla do diskuze zapojit i ona sama a všechno, co ve Výměně i po ní vyšlo najevo, popírala. „Říkat může každý kdo chce co chce, ale důkaz nemáte ani jedna,“ uvedla a podporu měla i v kamarádce, která kdysi pomáhala Ondřeje hlídat a potvrdila, že je problémový. Aneta si také stála za tím, že dítě za trest na ničem neklečelo.

„Mluvilo se o tom, i tatínek to řekl, pusťte si to, když máte sklerózu!“ opřel se do ní ale vzápětí kdosi a nebyl rozhodně jediný. Slova o krutém trestu podpořila i druhá účastnice Výměny manželek Lucie. „Klečel, tak aspoň nelži, já u toho byla, ty vole!“ rozčilovala se na Facebooku blondýnka, která to obrečela již před kamerami. Aneta tak vzala zpátečku a opravila se: „Ano, jen si na to klekl, jaký to je. Určitě jsme ho nenechali klečet hodinu a půl.“ Jenže ani to Lucie nenechala bez odpovědi. „Od 8 do půl 11 do noci! A bylo mu jedno, že vstává do školy, škoda že tam nebyly skryté kamery, tak to bys čuměla,“ reagovala Lucie a nemohla náhradnímu partnerovi Lukášovi, který trest synovi uložil, ani přijít na jméno.

Sama ale vzápětí dostala hned  několikrát otázku, proč nějak nezasáhla. „Já jsem ho prosila a zvedla, stejně šel znova. Řekla jsem, ať si jde lehnout, ale ten začal nadávat, ať jde zpátky… a ten ho poslechl. Hádali jsme se a šla jsem ven. Co jsem měla dělat bez mobilu, apod. Hned druhý den ráno jsem to začala řešit,“ vysvětlila blondýnka s tím, že bez pomoci štábu by to nezvládla. „Já jen vím,  v životě bych tohle svým dětem neudělala. A vědět to, co chtěla po mé maličké, bylo by opravdu zle - manžel by ji vyhodil a já zabila!“

VIDEO: Výměna manželek: Deset zvířat v mini bytě!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Deset zvířat v mini bytě! TV Nova

Fotogalerie
31 fotografií