Tři měsíce od zásnub řekla Lucie Šilhánová ANO partneru Jaroslavovi. Veselka proběhla na zámku Loučeň a nevěsta měla šaty od Ponerů. „Šaty došité, vysmátí všichni tři, to znamená jediné: jsou dokonalé, oboje!“ pochlubila se ím již v půlce týdne brunetka.

Šilhánová spolu s Jaroslavem zvolila církevní obřad. Proč se tak rozhodla? „Tak nějak jsme cítili, že to tak má bejt a že to tak je nejsprávnější. Bylo to fakt nejlepší rozhodnutí, bylo to krásný,“ prozradila pro TopStar dojatá moderátorka, které na svatbě zazpíval muzikálový zpěvák Tomáš Löbl (33).

„Já jsem nedokázala vzít ani vidličkou sousto do úst od rána, jak se mi klepala ruka, takže já jsem nervózní,“ odpověděla Lucie na otázku, jestli před obřadem či během něj měla trému. To její partner vypadal, jako by se ženil běžně. „Já jsem doma uklízel ještě ve dvanáct kuchyň, takže pohoda,“ odpověděl pro primácký magazín klidný Jaroslav.

A co svatební noc? „Svatební noc většinou není, takže ta nebude,“ řekla na rovinu Lucie, čímž možná trochu zaskočila i svého partnera. Moderátorka se s manželem poznala v pořadu Miniduel, který před lety uváděla. Po roční známosti přišla do jiného stavu a porodila dceru Johanku.

Svatbu odkládali kvůli stavbě nového domku, který letos dokončili a nastěhovali se do něj. Krásný dům o velikosti 5 + kk, ve kterém Šilhánová žije se svým mužem a dcerkou, disponuje dvěma koupelnami a obytným podkrovím. „Nejraději trávím čas v obývací místnosti. Užíváme si tu relax, i když s malým dítětem si moc neodpočinete,“ přiznala Lucie. 

VIDEO: Nevěsta Lucie Šilhánová ukázala dům, který nedávno dostavěli!

Video
Video se připravuje ...

Budoucí nevěsta Lucie Šilhánová ukázala dům, který nedávno dostavěli! Thomas Kruchina, Jan Jedlička

Fotogalerie
31 fotografií