Před víc jak rokem se Mahulena Bočanová svěřila Blesku, že sekla s alkoholem. „O prázdninách jsem si řekla, že dám svému starému zdrchanému padesátiletému tělu nadechnout. Dala jsem si lhůtu navždy. Cítím se strašně odpočatě, mám spoustu energie a hlavně se mi zlepšila psychika. V poslední době jsem na tom psychicky nebyla dobře. Líp se mi vstává, nebolí mě hlava, mám víc energie, peněz."

Roční abstinence prý stačila a herečka opět našla cestu k alkoholu. „Občas si dám bublinky nebo kvalitní víno, ale už nevypiji to, co dřív. Dám si jednu skleničku a bavím se až do rána. V lednici mám láhev vína třeba týden. Zachutnalo mi i nealkoholické pivo, které mohu pít kdykoliv," pochlubila se Mahulena, která stále tvoří pár s brněnským podnikatelem Petrem.

Bočanová se též po prázdninách vrátila do divadelní sezóny a nově nastoupí do seriálu Ordinace v růžové zahradě. „Za první dvě představení se stydím, byla jsem opravdu špatná, přeřekávala jsem se. Ale už se to lepší," usmívá se kriticky herečka.

VIDEO: Mahulena Bočanová sekla s alkoholem! Moje zhuntované tělo si chce odpočinout

Video
Video se připravuje ...

Mahulena Bočanová sekla s alkoholem! Moje zhuntované tělo si chce odpočinout Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
30 fotografií