Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Otřesná nehoda na Třebíčsku: Tři auta skončila v sobě, na místě jsou dva mrtví

Otřesná nehoda na Třebíčsku: Tři auta skončila v sobě, dva mrtví (ilustrační foto)
Otřesná nehoda na Třebíčsku: Tři auta skončila v sobě, dva mrtví (ilustrační foto)  (Autor: ZZS Jihomoravského kraje)
Aktualizováno -
27. září 2019
09:05
Autor: ČTK - 
26. září 2019
22:24

Tragicky skončila srážka tří aut na hlavním tahu mezi Jihlavou a Znojmem. Při nehodě, která byla ohlášena v 19:40, zemřeli dva muži. Dvě ženy se zranily, jedna z nich těžce. Odstraňování následků trvalo do nočních hodin. Provoz byl obnoven po druhé hodině ranní.

Na silnici v úseku mezi odbočkou na Zvěrkovice a obcí Lažínky nedaleko Moravských Budějovic se srazila tři osobní auta. U nehody zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému. "Jednu zraněnou osobu jsme museli z havarovaného vozidla vyprostit za použití hydraulického náčiní," řekla mluvčí hasičů Petra Musilová. Silnice byla po nehodě uzavřená a auta musela jezdit objízdnými trasami přes okolní obce. Po půlnoci začal odtah havarovaných aut. "V pátek ve 2:19 velitel zásahu hlásil, že komunikace je průjezdná a že ukončuje činnost na místě," řekla Musilová.

"Těžce zraněnou ženu jsme odvezli do Jihlavy na urgentní příjem. Žena zraněná lehce, maximálně středně těžce, byla odvezena do nemocnice v Třebíči," řekla Vladislava Filová, ředitelka Zdravotnické záchranné služby Kraje Vysočina.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání