Asi každý v této republice někdy viděl kultovní českou komedii Vrchní, prchni! z dílny režiséra Ladislava Smoljaka (†78), a tak si velice dobře vybaví žhavou koupelnovou scénu Dády Patrasové a Josefa Abrháma (79). Od dob natáčení uběhlo pěkných pár let, která se na vzhledu krásné Manuely či princezny Xenie z Arabely zkrátka podepsat musela.

Herečku však netrápila jen kila navíc jako taková, ale i zdravotní problémy způsobené špatně fungující štítnou žlázou, která způsobovala, že Patrasová, zvláště v obličeji, byla značně oteklá. A je jasné, že opuchlé tváře jí na atraktivitě zrovna nepřidaly. V poslední době šel však pěvecký idol dětských tváří do sebe. Dáda hubne a je to vidět!

Patrasová se nyní objevila na křtu kalendáře Aleše Cibulky v slušivých džínech a bílém triku s dlouhými rukávy. Už na pohled bylo patrné, že je v porovnání s předchozími léty o dost štíhlejší. Zvláště pohled na její obličej může evokovat léta minulá. Bývalá sexuální ikona totiž splaskla tak, že je podobná svému mladšímu „já“ jako už dlouho ne. Jen tak dál!

VIDEO: Dáda Patrasová: Milenec Vito mě podržel, manžel Felix potopil!

Video
Video se připravuje ...

Dáda Patrasová: Milenec Vito mě podržel, manžel Felix potopil! David Turek

Fotogalerie
30 fotografií