Na první díl seriálu Narcos o drogovém podsvětí se diváci Primy Cool můžou těšit již 17. listopadu. Televize chystá postupně odvysílat všechny čtyři řady seriálu, každou neděli od 22 hodin bude dávat dva díly za sebou.

Kromě žhavé novinky Cool sází i na premiérové díly pořadu Těžká dřina a komediální Partičku v nesestříhané verzi, uváděnou pod názvem Partička XXL. Též nebudou chybět doplňkové materiály k pořadu Česko Slovensko má talent: ČSMT Aftershow se Soniou Edde a Jakubem Kotkem a též pohled do zákulisí pořadu.

Milovníci dokumentů na Prima Zoom se dočkají nových dílů Utajených příběhů českých dějin, jejichž druhá, osmidílná řada, poběží na obrazovkách od 1. října vždy v úterý ve 20:00. Od 17. listopadu se zase v neděli od 20 hodin bude vysílat dokument Svět podle Gorbačova. Romantice na Prima Love bude vévodit žhavý seriál Já, společnice o ženách, které riskují, aby si splnily své sny. Novinkou bude i turecká telenovela Daydreamer.

Pořádnou nálož si připravila i stanice Prima Krimi, která v říjnu nasadí kanadský kriminální seriál Cardinal: Mrazivý případ podle knih spisovatele Gilese Blunta. Další měsíc bude patřit pokračování s názvem Cardinal: Letní případ. Na počátku listopadu se chystají dvě premiéry – lehce komediální seriál Drsná Harry a nové díly seriálu Sherlock Holmes: Jak prosté v sedmé sérii. Tu Prima Krimi uvede jen šest měsíců po premiéře ve světě a titulní hrdina se v ději bude muset vyrovnat s životem v ilegalitě. Později přibude německý Případ pro dva a též Stíny spravedlnosti o zaměstnancích právnické firmy. Nebude chybět ani Námořní vyšetřovací služba.

Pozadu nezůstane ani Prima Max, která nasadí české a koprodukční filmy Pohádky pro Emu, Hodinový manžel, Manžel na hodinu, Bezva ženská na krku, Všechno nebo nic či Eva tropí hlouposti. Nově se objeví i komedie František je děvkař, Špindl, Po čem muži touží a další.

VIDEO: Trailer na seriál Narcos.

Video
Video se připravuje ...

Trailer na seriál Narcos. Netflix

Fotogalerie
30 fotografií