Na rozdíl od moderátorky Jasminy Alagičové, krásky s exotickými balkánskými kořeny, se ovšem Rytmus nestydí přelepit na všech snímcích tvářičku svého vytouženého dítěte například s upoutávkami na svůj chystaný koncert. Vlastně všechny fotky, na nichž mohl dychtivým fanouškům ukázat tvářičku svého potomka, zhyzdil vodoznakem, díky němuž nebylo vidět ze snímku prakticky nic.

To, jak malý Sanelko vypadá, mohli spatřit na vlastní oči až návštěvníci jeho víkendového koncertu, kde se promítalo dojemné video s touto krásnou tříčlennou rodinkou, a ani jedno oko v sále (nebo alespoň to Jasminino) nezůstalo suché. S odstupem se dá tento krok hodnotit jako velice rafinovaný marketingový tah.

Vzhledem k tomu, že se Rytmus netají svými dalšími plány, po show, kde vystupoval po vzoru amerických rapperů za doprovodu živého symfonického orchestru, se nechal dokonce slyšet, že už teď má v hlavě „velký a unikátní“ nápad, jak svá vystoupení posunout ještě na jiný level. Zatím tedy odhalil jen nové album, které by k radosti všech jeho příznivců mělo vyjít 1. prosince.

Tuto informaci sdílel prostřednictvím něžné fotky, na které se mazlí se Sanelem, s popiskem „moje inspirace a škola života“. Jenže reklamu na chystané nové CD plácl rovnou přes kojence, zatímco zbytek snímku nechal, jak je! Soudě dle konceptu jeho koncertu, dá se předpokládat, že dítě uvidí jen ten, kdo si koupí originální album, a jeho fotky budou skryté v bookletu?

VIDEO: Rytmus byl vždycky skromnost sama: V roce 2011 například prohlásil, že byl nejsilnější článek celé Superstar

Video
Video se připravuje ...

Rytmus si o sobě myslí, že byl nejsilnější článek celé Superstar Jan Jedlička, youtube.com

Fotogalerie
51 fotografií