Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dojemný vzkaz na parte metalisty Michala: Policie nemá jasno, proč zemřel

Dojemný vzkaz na parte metalisty Michala: Policie nemá jasno, proč zemřel.
Dojemný vzkaz na parte metalisty Michala: Policie nemá jasno, proč zemřel.  (Autor: Facebook)
Autor: DH - 
26. září 2019
15:27

Policie stále nemá jasno v případu tragické smrti hudebníka Michala C. (†41), který zemřel v pátek 20. září v Ostravě-Radvanicích, kde měl mít nehodu na svém jízdním kole. Vyšetřovatelé prozatím netuší, proč zemřel. Ač se totiž spekulovalo, že ho srazilo auto, nic tomu nenasvědčuje. Přítelkyně hudebníka mezitím vydala dojemné parte.

Policie v těchto chvílích zkoumá kamerové záznamy z okolí tragédie a vyslýchá případné svědky. Podle předběžných zjištění údajně nic nenasvědčuje první hypotéze, že oblíbeného hudebníka Michala C. srazilo na jeho bicyklu auto. V této chvíli lze konstatovat, že provedeným prověřováním nebyly zjištěny informace, které by nasvědčovaly sražení muže vozidlem, řekla Blesku policejní mluvčí Soňa Štětínská.

Zatím také není jasné, kam se podělo kolo, na kterém jedenačtyřicetiletý muž jel. Na místě tragédie totiž vyšetřovatelé žádné nenašli. I po něm se tedy pátrá.

Oběť nehody  muzikanta Michala, který byl členem metalové skupiny Carnal Diafragma  mezitím oplakávají jeho přátelé a taky rodina. Slzy v očích vyvolá už nápis na parte. „Po krátkých cestách chodili jsme spolu, na dalekou odešel jsi sám,“ píše se v textu vedle rozesmáté fotografie oblíbeného kamaráda. Rozloučení s hudebníkem proběhne ve čtvrtek 26. září ve Slezské Ostravě.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání