Nyní je už nad slunce jasné, že zábavná talkshow Marta na TV Prima neoslovila televizní diváky ani trochu. Zatímco první díl sledovalo 388 tisíc diváků starších 18 let, druhý si pustilo už jen 251 tisíc. Pokles o téměř 140 tisíc diváků je až zarážející. Přednost dostaly prakticky všechny ostatní pořady, které v úterý večer dávaly ostatní televizní stanice, a tak není divu, že se na oficiálních facebookových stránkách TV Prima množí dotazy, kdy bude tento pořad přesunut na jiný vysílací čas anebo rovnou stažen z programu...

Na špici úterní sledovanosti se samozřejmě držela veleúspěšná Ordinace v růžové zahradě 2, kterou si nenechalo ujít přes milion lidí. Před show zpěvačky Marty Jandové, dcery slavného frontmana legendární kapely Olympic Petra Jandy (77), však diváci upřednostnili také Víkend na Nově, mnohokrát reprízovaná Dobrodružství kriminalistiky z roku 1989 na ČT1, retro seriál Vyprávěj na stejném kanále, primácké Krejzovi, zábavný pořad Gejzír, a dokonce byla sledovanější i detektivka Columbo na „čétéčku“. Ta přitom nebyla na rozdíl od Marty originálním pořadem, ale kdoví kolikátým opakováním seriálu z roku 1974!

Jandové přitom nelze upřít snahu, pozvala si skutečně zajímavé hosty, například populárního zpěváka a muzikálového krále Janka Ledeckého (57), s nímž si dokonce střihla milostný duet, dorazil za ní také její blízký kamarád, zpěvák Václav Noid Bárta (38) i se svou těhotnou partnerkou, Eliškou Grabcovou (28), a společně předvedli na pódiu zábavný taneček, zazpívala zde primácká hvězda Eva Burešová (26) a došlo na humornou dvojroli herce Tomáše Matonohy (48). Přesto to však nestačilo.

„Snažila jsem se, ale fakt to nejde,“ povzdechla si na facebooku TV Prima nad pořadem Marta jedna divačka, a jak se zdá, mnozí s ní souhlasí, jelikož její komentář patří mezi nejvíce lajkované. Většina lidí si také stěžuje, že její ječení a poskakování je neúnosné, najdou se však tací, kterým se pozitivní přístup zpěvačky zdá osvěžující. „Marti, vyzařujete takovou super energii! Nepřestávejte a pokračujte v tom, co děláte, jste nejlepší moderátorka, co znám,“ napsala jí například jedna fanynka na instagramu.

VIDEO: Marta Jandová: Dcera jde do první třídy a už chce podprsenku

Video
Video se připravuje ...

Marta Jandová: Dcera jde do první a už chce podprsenku Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
59 fotografií