Zloděj se vloupal do studia Michala Pelanta a nezastavila ho dokonce ani zamřížovaná okna. „Ta mříž, kterou podlezli, měla 19 cm,“ přiznal v Top Staru David Koller, který v současnosti chystá sólovou desku, jenže právě kvůli tomuto incidentu přišel o část vzniklého materiálu.

Zmizel totiž prý nejen počítač s veškerou muzikou za posledních několik let, ale též dva disky se zálohou. Pachatel sebral i hudební nástroje, tedy i vzácné kytary, mezi nimiž byl i ten nástroj, na kterém Koller složil skladbu Amerika.

Celková škoda je vyčíslena na zhruba půl milionu korun. „Nám nejvíc vadí ty písničky, o který jsme přišli, a který třeba si na to snad vzpomeneme, ale prostě bude to další práce zase dokola,“ tvrdí někdejší lídr kapely Lucie.

O podobné krádeži jsme ostatně před dvěma lety psali i v souvislosti s Vladimírem Mertou (73), a tak se nejedná o ojedinělou záležitost. „Já jsem se bavil s producentem Vladimirem 518 a ten říkal, že už je to čtvrtý vykradený studio, tak možná jsou to nějaký lidi, co se na to specializujou,“ dodal pro Top Star muzikant, který se snaží být i nadále optimistický. Napříště prý bude lépe zálohovat a bude si dávat větší pozor.

VIDEO: Kapela Lucie před vyhlášením Andělů: Rozjedeme to jako zamlada!

Video
Video se připravuje ...

Kapela Lucie před vyhlášením Andělů: Rozjedeme to jako zamlada! David Turek

Fotogalerie
23 fotografií