Motorkářský pár Ivana (33) a Jiří (46) čeká svého třetího potomka. Porod jejich děťátka však provázejí komplikace už od začátku, a ke konci dojde dokonce k masivnímu krvácení, které ohrožuje na životě jak miminko, tak i budoucí trojnásobnou maminku. Doktoři proto musejí bleskově jednat: „Měli bychom postupovat co nejrychleji, hned zavolat tým, anesteziologa, instrumentářky, sanitáře… Když to neuděláme teď, tak potom už bohužel neuděláme nic,“ popisuje postup lékařů doktor Berezovskiy.

Přestože lékař mamince Ivaně předem oznámí, že kvůli placentě musí podstoupit císařský řez, mladá žena se strašně vyděsí a spustí usedavý pláč: „Hlavně ať se jí nic nestane, ať je v pořádku,“ opakuje Ivana zoufale v obavách o život své dosud nenarozené dcerky. V panice se obrací i na sestřičku, která s ní vše od začátku prožívala a byla jí velkou oporou, a ptá se jí, zda bude na porodním sále. Když zjistí, že ano, znatelně se jí uleví.

Budoucí otec Jiří, který nechtěl být u porodu přítomen, je mezitím v čekárně, a tak se o dalším vývoji dozvídá až na chodbě. Než pochopí závažnost situace, radostně si volá s kamarádem. „Je to nějak nebezpečný?“ diví se, když mu Ivanina sestra, co jí byla na porodním sále oporou, překotně vysvětluje, co se vlastně s jeho ženou děje, a že musí okamžitě „pod kudlu“. Přestože Jiří na první pohled vypadá jako drsný motorkář, nejistota kolem Ivanina porodu ho notně zaskočí...

Jak nakonec vše dopadne, to uvidíte ve středu večer na TV Nova!

VIDEO: Malé lásky: Pláč a strach na porodním sále!

Video
Video se připravuje ...

Malé lásky: Pláč a strach na porodním sále! TV Nova

Fotogalerie
16 fotografií