Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Romantik se utopil při žádosti o ruku: Zdrcená přítelkyně mu poslala do nebe dojemný vzkaz

Autor: shp - 
23. září 2019
14:03

Byl romantik tělem i duší. Bohužel velikán lásky Steven Weber za romantiku, kterou žil, zaplatil vlastním životem. Svou milovanou přítelkyni Keneshu Antoineovou požádal o ruku pod vodou v luxusním resortu v Tanzanii. Bohužel se nestačil vynořit včas a pod vodou utonul. Zdrcená přítelkyně, která už neměla čas odpovědět „ano“ a stát se jeho snoubenkou, mu do nebe poslala dojemný vzkaz.

Američan Steven Weber z města Baton Rouge ve státě Louisiana si naplánoval vskutku pompézní žádost o ruku. Se svou láskou se ubytoval v letovisku The Manta Resort, kde stojí třídenní pobyt v přepočtu 120 tisíc korun. Za horentní sumu je možné se ubytovat v podmořském apartmá s výhledem na do vody.

Podvodní vyznání

Steven se ponořil do moře, aby své milé vyznal lásku a požádal ji o ruku. „Nemohu zadržet dech dost dlouho na to, abych ti řekl, co všechno na tobě miluji, ale všechno, co na tobě miluji, miluji každým dnem více a více. Vezmeš si mě?“ ukázal ji na papíře ve folii. Jenže pak mu došel vzduch a na hladinu už nevyplaval.

Zdrcená lásku mu poslala do nebe dojemný a smutný vzkaz. „Nikdy ses nevynořil z těch hlubin, takže jsi nikdy neslyšel mou odpověď. „Ano! Ano! Milionkrát ano, vezmu si tě!!!,“ stojí v něm. V dojemném vyznání nešetří chválou na Stevena, který se už nikdy nebude moci stát jejím manželem. Naději však našla v tom, že se spolu setkají v příštím životě.

Láskyplný vzkaz do nebe

Celé znění: „Neexistují slova adekvátní tomu, abych vzdala poctu tak překrásné duši, jakou byl Steven Weber Jr. Byl jsi to nejjasnější světlo pro každého, se kterým ses setkal. Nikdy jsi nepotkal cizince, dělal jsi radost tolika lidem. Byl jsi hodný, soucitný, pravidelně si mě rozesmával k pláči, a zahrnul si mě láskou, kterou jsem nikdy nepoznala.

Nikdy ses nevynořil z těch hlubin, takže jsi nikdy neslyšel mou odpověď. „Ano! Ano! Milionkrát ano, vezmu si tě!!! Nikdy nebudeme moci přijmout a oslavit začátek zbytku našich životů pospolu, když nejlepší den našich životů se změnil v nejhorší a nejkrutější zvrat osudu, jaký si lze představit. Snažím se najít útěchu v tom, že jsme si během těch posledních dní užili většinu zážitků, které jsme si napsali na seznam věcí, jenž chceme zažít.

Spolu byli tak šťastní

A že jsme my oba byli tak šťastní a v euforii s nadšením během našich posledních chvil spolu. Jen pár dní předtím, než si zemřel, si mi řekl: 'Viděl jsem na tomto výletu pár pacientů s rakovinou a došlo mi, že toto je zkušenost, kterou prožiješ jednou za život. Věc, kterou chtějí zažít, než zemřou. A teď tu jsme my, na vrcholku našich sil a děláme to. Byli jsme tak požehnáni.'

Ano, byli jsme, moje dokonalá lásko, můj andílku, má duše. Ano, byli jsme, i já si s sebou ponesu požehnání lásky, kterou jsme spolu sdíleli, navždy. Najdu si tě a vezmu v příštím životě, a v tom další a dalším a dalším. Miluji tě tak moc a vždy budu.

Prosba o modlitbu

Prosím, modleme se za rodinu a přátele, kteří ho tolik milovali. Prosím, milujte se navzájem a nejsilněji, jak jen dokážete, dokud můžete. Vím, že kdekoliv je ve vesmíru Stevenův duch, tak je to přesně to, co dělá. Daruje lásku, šíří radost a smích. A jak ho znám, pravděpodobně královsky baví někoho nevhodným vtípkem o tom, jak zemřel při žádosti o ruku."

Th0r_z_h0r ( 23. září 2019 15:12 )

Ty popisky psal nekdo bez mozku ze? Dat fotku vytlemeny cernosky a napsat pod ni, ze truchli, to fakt neda ani dite na prvnim stupni ZS Je videt, ze opravdu nejsou lidi. A kdo uz neda ani hlidani verejnejch zachodku, tak jde delat "novinare". Posledni stace pred invalidnim duchodem na hlavu

Zobrazit celou diskusi