Aby Sajfovy holky měly zajištěné soukromí a zároveň dokonalý servis, moderátor se rozhodl jim na soukromé porodnické klinice pronajmout apartmán! A ten rozhodně není zadarmo. Matej se pořádně plácl přes kapsu. Jelikož chce být čerstvý tatínek své ženě a dcerce nablízku, občas s nimi v apartmánu přespí. A to všechno dohromady stojí nemalé peníze! 

Spolu se stravou a parkováním zaplatí jen za sebe kolem 1 000 eur (26 tisíc korun) na 5 dní. A ještě dražší položkou je ubytování rodičky, jeho drahé polovičky. V ceně 1 400 eur (36 tisíc korun) má kromě jiného polohovatelnou postel, televizor se satelitem, koupelnu, chladničku a trezor v pokoji, stejně jako stravu. V této částce je už zahrnutá i přítomnost otce na porodním sále, což je nepochybně věc, které Sajfa jako natěšený budoucí otec patřičně využil.

To ale není vše... K už tak nemalé sumičce ještě připočítejme 500 eur (13 tisíc korun) za výběr porodníka a porodní asistentky. Celkem tak slovenského moderátora narození dcery Sáry vyšlo v přepočtu na 75 tisíc korun!

VIDEO: Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne...

Video
Video se připravuje ...

Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne... David Turek

Fotogalerie
11 fotografií