V červnu loňského roku prasklo na hvězdu komedie Ženy v běhu Jenovéfu Bokovou, že se nechala sbalit čerstvým vítězem druhé řady reality show Robinsonův ostrov Martinem Složilem. Oba dva patrně spojuje lehce bohémský styl života a láska k cestování i přírodě.

Právě díky tomu se Martin nejspíš stal tím nejlepším z nejlepších Robinsonů. Bezprostřední a intuitivní jednání je přesně to, co je potřeba k přežití v přírodě. S tou se Martin na svých cestách snaží splynout opravdu velmi autenticky.

Nyní na svém instagramu zveřejnil snímek s krásným výhledem na přírodní scenérii. Kromě malebného pohoří a křišťálově čisté jezerní vody však odhalil i něco více. Holý zadek!

„To je teď nějaký trend?“ napsala pod fotku Složilovy nahé postavy jedna ze zvídavých a možná lehce pohoršených fanynek. „To je koupání bez plavek, přirozenej způsob, jak se nechat obejmout přírodou,“ nenechal se rozhodit Martin, načež odpověď poskytl vskutku až poetickou.

Fanynky vlasatého Robinsona tak mají nyní možnost vidět nejen jeho štíhlou hruď, ale i drobné pozadí, které jiná fanynka okomentovala opravdu trefně. „To jsou kmínky,“ vystihla dotyčná pohled na Martinův bílý holý zadek.

VIDEO: Jenovéfa Boková prozradila na své sociální síti, co se dělo před divokou koupačkou v karlovarské kašně.

Video
Video se připravuje ...

Jenovéfa Boková prozradila na své sociální síti, co se dělo před divokou koupačkou v karlovarské kašně. Instagram

Fotogalerie
42 fotografií