Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vážná nehoda na Litoměřicku: Řidička a dvě děti těžce zraněny! Na místo vzlétly dva vrtulníky

Vážná nehoda na Litoměřicku: Řidička a dvě děti těžce zraněny! Na místo vzlétly dva vrtulníky. (Ilustrační foto)
Vážná nehoda na Litoměřicku: Řidička a dvě děti těžce zraněny! Na místo vzlétly dva vrtulníky. (Ilustrační foto)  (Autor: Aktu.cz)
Autor: ČTK - 
21. září 2019
18:37

Velmi těžká zranění utrpěly řidička a dvě děti při nárazu Škody Fabia do stromu. Vážná dopravní nehoda se stala v sobotu odpoledne u Budyně nad Ohří na Litoměřicku. ČTK to řekla ústecká mluvčí policie Veronika Hyšplerová. 

Řidička narozená v roce 1972 havarovala před 15:00 na silnici 246 mezi Budyní nad Ohří a vesnicí Nížebohy. „Z dosud nezjištěných příčin vyjela mimo komunikaci a narazila do stromu. Ve vozidle s touto řidičkou cestovaly dvě děti," uvedla Hyšplerová. 

Žena i obě děti utrpěly podle krajského mluvčího záchranné služby Prokopa Voleníka velmi vážná zranění. „Ženu jsme převezli pozemní posádkou do ústeckého traumacentra. Pro děti vzlétl vrtulník letecké záchranné služby Ústí nad Labem a pražský vrtulník. Obě děti byly transportovány do jednoho z pražských traumacenter," dodal Voleník. 

Petra89 ( 22. září 2019 22:01 )

Milá Vendulo. Vy jste u toho byla? Nebo na základě jakých informací jste takto bleskurychle našla viníka a nebojíte se ji zfleku odsoudit a pozurážet? Měla byste se stydět! Hezký večer, Petra

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání