Pěvecká ikona nazpívala se svými kolegy Petrem Kolářem, Sebastianem, Terezou Maškovou, Olgou Lounovou či Elis Mraz novou píseň Protože to nevzdám, která má za cíl pomoct nadaci Se psem mě baví svět. Videoklip si pod svá režisérská křídla vzala F. A. Brabec.

„Jak bude videoklip vypadat, to jsem měl představu téměř hned. Když jsem si přečetl knížku, už na straně 36, když jsem začal plakat, mě napadla myšlenka, že bych se po deseti letech vrátil na plac a knihu zfilmoval. Gump má tu výhodu, že má svůj vlastní svět, který pozoruje. Najednou jsem viděl, že ten jeho příběh je často bez dialogů, ale odehrává se obrazem. Proto mě láká Gumpa přenést na filmové plátno,” přiznal režisér a kameraman.

I když Marta Kubišová po pádu velmi špatně chodí, tak ze sebe vydala maximum. "Už dlouho jsem nezažila tak zábavnou akci. Pejsci i dětský sbor mě tady moc těšil. Škoda, že jsem nemohla vzít svou fenečku, ale ona by se tu bála,” přiznala zpěvačka, kterou prý zvířata provází životem už od pětadvaceti let.

VIDEO: Utrpení Marty Kubišové: Po pádu jí zmodraly nohy! Lékaři našli cysty

Video
Video se připravuje ...

Utrpení Marty Kubišové: Po pádu jí zmodraly nohy! Lékaři našli cysty Markéta Reinischová

Fotogalerie
19 fotografií