Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Modelka divočila v KLDR: Popíjela na ulici, obrala strážníka a fotila se nahá

Autor: tva - 
20. září 2019
15:30

Brazilsko-americká modelka Liziane Gutierrezová (33) se sérií fotografií pořízených v Severní Koreji dostala do křížku s tamními zákony. Kromě focení v sukni s nápisem „USA“ uprostřed ulice v Pchjongjangu si zde pořídila také selfie s čepicí severokorejského strážníka, kterou ukořistila v baru.

Gutierrezová se dostala do širšího podvědomí během svého soudního sporu se zpěvákem a rapperem Chrisem Brownem. Do Korejské lidově demokratické republiky přicestovala jako součást skupiny turistů ze západních zemí.

Během jejího pobytu modelka pořídila několik polonahých snímků v hotelovém pokoji, několikrát se vyfotografovala před sochami historických vůdců Severní Koreje a v alkoholovém opojení dokonce odcizila i policejní čepici.

Byli jsme s celou skupinou ve vlaku a během toho jsme popíjeli. Asi šest hodin v kuse. Měli jsme tequilu, whisky, nějaká piva, prostě všechno,“ popsala Gutierrezová svůj zážitek.

„Potřebovala jsem si odskočit na záchod, jenže byl zamčený, protože tam zrovna někdo byl. Najednou jsem si všimla té čepice, která ležela kousek od dveří. Udělala jsem si jen pár fotografií, video a vrátila ji zpátky. Ten strážník si toho vůbec nevšiml,“ dodala.

MilousJeBuh ( 20. září 2019 17:57 )

Ty voe zas kaceri tlama,to uz muzu rovnou shukat kacera do zobaku

petr366 ( 20. září 2019 15:58 )

Tolik se snažila a ten nelidskej režim si ji ani nevšiml. To takovou,, modelku" ve výslužbě docela nas_re.

Zobrazit celou diskusi