Je to už nějaký ten pátek, co se vycházející muzikálová hvězdička Natálie Grossová nechala „sbalit“ kolegou z muzikálu Fantom opery. Ona tam hrála mladou baletku Meg, Jan Franc dirigenta.

Po derniéře oblíbeného muzikálu se tyhle dvě zamilované hrdličky opět potkaly při další pracovní příležitosti - oba byli totiž obsazeni do nového muzikálu Divadla Goja Music Hall, do broadwayského trháku Wicked, u nás Čarodějka. Natálce svěřil producent František Janeček (75) náročný part přesladké kouzelnice Glindy, Francovi Glindina ctitele Boqa.

„Jsem opravdu moc rád, že spolu můžeme hrát… I love you,“ napsal Franc romanticky na instagram k fotce z Čarodějky, na což mu Natálka odpověděla: „To já jsem ráda!“ Není divu, že tato roztomilá výměna něžností mezi mladými milenci získala několik stovek lajků – a dokonce upoutala pozornost i Natálčiny maminky Šárky, vdovy po expremiérovi Stanislavu Grossovi (†45).

Přestože se ještě nedávno nechala slyšet, že má její dcerka na nějaké to milostné pobláznění ještě čas, nyní jim podle všeho drží palce! „A moc vám to sluší,“ vzkázala totiž dcerce a jejímu partnerovi, a připojila i emotikonu srdíčka.

Na sobotní premiéře ovšem spolu tahle zaláskovaná dvojice nehrála, Glindina role byla totiž svěřena Natálčině alternaci Nikole Ďuricové. Sympatická Natálka ovšem na uvedení Čarodějky nechyběla a svého přítele alespoň povzbuzovala z publika. „Bude skvělej, držím mu palce. Uvidím ho poprvé z hlediště, těším se na to. Jsem za něj trochu nervózní, ale je dobrej, on to dá,“ řekla pro Super.cz Natálka, která v sobotu 28. září oslaví už 17. narozeniny. VIDEO: Premiéra Čarodějky: Grossová překvapivě nehrála, přišla podpořit kolegyně!
Video
Video se připravuje ...

Premiéra Čarodějky: Grossová překvapivě nehrála, přišla podpořit kolegyně! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
38 fotografií