Vzpomínáte na horké léto, kdy rtuť teploměru strmě šplhala vzhůru, a i ve stínu jste se cítíli jako na rozpálené poušti? Prostě ideální počáasí pro příjemné zchlazení v bazénu. Jenže kvůli suchům v celé vaší obci platí zákaz napouštění bazénů. Co teď? Pokud máte bazén BENEFIT a nechali jste ho napuštěný přes zimu, můžete se koupat prakticky kdykoliv.

Příprava na zimu pro vás bude hračka

Výhody bazénu BENEFIT oceníte nejen před začátkem koupací sezóny, ale i na podzim, kdy jej snadno a rychle zazimujete i v případě, že nejste zkušený domácí kutil. Stačí totiž vypustit vodu z trubek i přelivového žlabu a zazátkovat bazénové trysky. Pak už jen položíte na hladinu vody dilatační plováky, které zabrání vzniku velkých kusů ledu, a váš bazén je připraven k zimnímu spánku.

I péči o bazénovou vodu zvládnete levou zadní

Udržet v bazénu BENEFIT čistou vodu po mnoho let není nic složitého – stačí jen mít ty správné pomocníky. Pravidelná péče pomocí bazénové chemie vám každý týden zabere pouze několik minut, zvlášť když ji doplníte o účinné zařízení pro čištění vody, jako je UV lampa nebo solnička. S plně automatickým vysavačem si nebudete muset dělat starosti ani s pravidelným čištěním dna a stěn bazénu – vysavač se totiž o vše postará úplně sám.

Nejvýhodnější období pro pořízení bazénu je na podzim
Autor: ALBIXON

Pokud si bazén necháte zastřešit, vyhnete se i neustálému lovení spadaného listí se síťkou v ruce. A protože se ze zastřešeného bazénu vypařuje méně vody, nebudete se muset zdržovat ani jejím dopouštěním během horkých letních dnů.

Pořiďte si bazén, který vám bude každý závidět

Bazén BENEFIT vám každoročně ušetří spoustu peněz, času i starostí – a navíc se stane stylovou ozdobou vaší zahrady. Kromě technických vychytávek totiž nabízí i nový moderní design, výběr z několika barevných variant a více možností rozmístění bazénových trysek. Nejen po setmění pak oceníte schodiště s vylepšenou protiskluzovou úpravou a zabudovaná LED světla, díky kterým si užijete koupání nebo posezení u bazénu i během letních večerů a nocí.

Nejlepší doba pro výstavbu nového bazénu? Právě teď!

Rozhodli jste se, že nechcete trávit další léto na přeplněném koupališti? Pak nečekejte na jaro nebo dokonce na léto. Nejlepší doba pro pořízení nového bazénu je totiž na podzim, kdy už začala stavebním firmám okurková sezóna a hlína na vaší zahradě ještě není zmrzlá od prvních mrazíků. Zajděte proto už nyní na nejbližší pobočku firmy ALBIXON a začněte se těšit na první koupání ve svém vlastním bazénu!