Moderátor Zázraků přírody Maroš Kramár sice vždycky platil za velkého svůdníka, jeho svazek posvěcený zlatým prstýnkem s tmavovlasou advokátkou se však zdál být dost stabilním. Dokonce tak stabilním, že vydržel i pár vážných šrámů. V dubnu tohoto roku se však jejich vztah rozpadl a po krátkém stání u soudu bylo manželství rozvedeno. Maroš se z jejich společného domu v Bratislavě samozřejmě ihned odstěhoval a útočiště našel ve svém letním sídle v Dunajskej Lužnej. A zatímco Nataša se ve společnosti s novým mužem po svém boku zatím neobjevuje, u Kramára je tomu jinak.

Charismatickému Slovákovi údajně dělá společnost jeho nová partnerka, manažerka jeho Divadla Vo věži, jménem Ina.  „Je to jeho pravá ruka. Znají se už dlouho, v pracovních věcech mu velmi pomáhá a má na starosti i průběh všech představení. Vždy, když něco potřebuje vyřídit, postará se o to. Mají k sobě blízko. Dokonce když byl herec v lednu 2017 v Austrálii spolu se svým představením, dělala mu společnost. Tráví spolu dost času, ale zda mají k sobě blíž, než jen jako kamarádi a kolegové, to je otázkou,“ prozradil Plusce už před nějakým časem zdroj z hercova okolí, jejich randění je však podle zahraničních médií věc veřejná. Kdo by ovšem čekal, že se kvůli tomu bude Nikitinová nějak trápit, ten by se mýlil. Místo toho, aby se po rozvodu utápěla ve smutku, se rozhodla na internetu dokázat, jak si jakožto svobodná žena užívá života, a zveřejňuje fotky z různých míst, které navštívila. Pochlubila se například vyleháváním na lehátku u moře či momentkami z toulek po Bratislavě.

Údajně jí totiž bylo vytýkáno, že na sociálních sítích není příliš aktivní. „Necítím příliš potřebu ukazovat fotografie každý den, fotíme se ale stále, pro radost a pro vzpomínky,“ svěřila se na instagramu dáma, která se ve společnosti svých tří dětí vysloveně rozzářila. Ostatně podívat se můžete i do naší galerie…

VIDEO: Maroš Kramár: Překvapilo mě, že Bartoška nepřestal kouřit!
Video
Video se připravuje ...

Maroš Kramár: Překvapilo mě, že Bartoška nepřestal kouřit! redakce Blesk

Fotogalerie
53 fotografií