Od doby, kdy Petra Vajdová plnila přední stránky novin svými skandály, se rozhodla zcela distancovat a udělat za svou minulostí tlustou čáru. Vyhýbala se veřejnosti a neposkytovala ani žádné rozhovory. Mateřství ji totiž dost změnilo, a proto nyní ohlásila comeback. Zrovna teď natáčí jakousi novinku pro televizní stanici Markíza, a při této příležitosti poskytla i rozhovor.

Rozhodla se promluvit o tom, jak si teď vlastně žije! „Já si na to všechno teprve zvykám, všechno jsem stihla v průběhu jednoho roku. Před rokem jsem poznala manžela, do půl roku jsme měli svatbu a už jsem byla těhotná, teď jsem porodila našeho syna… Takže já vlastně ještě ani pořádně nevím, jaké je to být manželkou a matkou,“ prozradila Vajdová Markíze.

Přesto si však mateřství užívá plnými doušky. „Martinko je hrozně krásný, ale to říká asi každá mamina o svém miminku,“ smála se. „Ale ještě nedokážu říct, komu se podobá. Je to náš největší poklad, pro celou naši rodinu, nejen pro manžela. On sice hodně pracuje, i soboty a neděle, od rána do večera, ale když potřebuji, tak si udělá volno," líčila.

„Manžel malému zpívá, tančí, dělá mu program... A pomáhá mi i tehdy, když si potřebuji odskočit do práce,“ dodala Vajdová. Zdůraznila však, že se na plac rozhodně nevrátila kvůli penězům. „Je to příjemné si přivydělat, ale můj manžel mě uživí. Práce je pro mě taková psychohygiena.“ Návrat do léčebny tak zřejmě neplánuje a místo toho hodlá problémy léčit prací.

Život Petry Vajdové jako kdyby psali scenáristé nekonečných seriálů! Není to tak dávno, kdy usedla za volant opilá (tehdy nadýchala neskutečných 2,4 promile), kvůli čemuž si to notně zavařila v pracovním životě. Dala výpověď z divadla i v taneční show Let’s Dance, a nakonec skončila v protialkoholní léčebně.

Odtud ale předčasně odešla, jelikož se tam zamilovala. Se svým vyvoleným, českým kamioňákem Martinem Hrnčiříkem (44), který se zde rovněž léčil z alkoholismu, opustila psychiatrii v Kroměříži ruku v ruce, a to dokonce i přesto, že urostlý šofér byl v té době ještě stále ženatý. Herečka, známá ze slovenské verze seriálu Ordinace v růžové zahradě, za to ostatně od své sokyně Renáty (40) schytala pořádnou ránu pěstí…

VIDEO: Podobný skandál se odehrál na Vánoce také v Česku: Dagmar Patrasová (63) nabourala auto a v krvi měla 2,5 promile!

Video
Video se připravuje ...

Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Jděte do hajzlu, křičela Aktu.cz

Fotogalerie
26 fotografií